GP

Gay Paradise.
 
PääsivuKalenteriFAQRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Lue tämä ensin!

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Ylläpito
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 23
Join date : 26.07.2011

ViestiAihe: Lue tämä ensin!   La Heinä 30 2011, 06:09

Tämä osio on tarkoitettu muita kuin varsinaisia hahmoesittelyjä varten. Voit luoda esittelyn vaikkapa hahmosi lapsesta (jos hänellä sellainen on eikä tuolla lapsella ole eikä sille haluta pelaajaa).
Tämä ei ole osio, jossa etsitään pelaajaa jollekin hahmolle.

Voit luoda esittelyn tänne;
- hahmolle, jolla ei varsinaisesti pelata (esim. työntekijä, toisen hahmosi lapsi, sukulainen, ym.), tavallaan NPC-hahmolle, jota et kuitenkaan tahdo antaa muidenkin käyttöön
- hahmosi asunnolle
- jollekin paikalle, jota ei tällä foorumilla pelattavana ole/eikä tule (esim. hahmosi kotikaupunki, maa jossa hän on syntynyt, ym.)
- bändille / artistille

Näihin esittelyihin ei tarvitse odottaa hyväksyntää, mutta ylläpito lukee jokaisen läpi ja mikäli huomautettavaa tulee, saat tiedon siitä yksityisviestillä.
Esittelyillä ei myöskään ole tarkkaa pituutta, kerrot asiat niin tarkasti kuin katsot tarpeelliseksi, jotta kaikki ymmärtävät sen, mitä koetat sanoa tai millainen paikka/ihminen/ym. on kyseessä.

Pyydän kuitenkin käyttämään maalaisjärkeä näiden esittelyjen luomisessa ja pohtikaa ylipäänsä tarvitsetteko tänne sellaista esittelyä. Muistakaa kuitenkin linkittää nämä esittelyt aiheeseen jotenkin kuuluvan hahmonne hahmoesittelyyn. Jokaisen esittelyn odotetaan olevan johonkin linkitettynä ja muistakaa laittaa tänne postattavaan esittelyyn myös linkki sen hahmon esittelyyn, johon asia liittyy.
Eli linkit sekä hahmoesittelyyn, että tänne postattavaan esittelyyn, kiitos.

Jokainen esittely omaan topiciinsa ellei kyseessä ole esim. kaksoset, bändi tai asunto ( joka sijaitsee esim. kerrostalossa, johon luonnollisestikin kuuluu muitakin asuntoja ), ym. missä tapauksessa topiciin voi postata useamman viestin ja vaikkapa eri käyttäjät.

Jos epäselvyyksiä ilmenee, kysäiskääpä niistä Kysymyksille tarkoitetussa osiossa.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://pride.palstani.com
 
Lue tämä ensin!
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
GP :: Esittelyt :: Muut esittelyt-
Siirry: