GP

Gay Paradise.
 
PääsivuKalenteriFAQRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Nathan Purdy

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Evi.Love
VierailijaViestiAihe: Nathan Purdy   Ke Heinä 18 2012, 11:24

Nimimerkki → Evi.Love
Kokemus → Ropekokemusta on kertynyt vuodesta -09 asti. Aloitin koiraeläinroolipeleistä, mutta loppupeleissä siirryin kokonaan realistisiin ihmisropeihin. Onhan sitä tullut myös kokeiltua fantasiaa joskus.

Pelinäyte → Brunette poika asteli asuntonsa eteiseen, vilkaisi vielä nopeasti valkealla seinällä riippuvaa kelloa, kunnes veti siniset converset jalkoihinsa ja katosi ulos kerrostalon kuudennen kerroksen rappukäytävään. Siellä oli pimeää, ja valokatkaisin loisti pojan sinisiin silmiin vasta käytävän toisessa päässä, josta pääsisi myös rappuset alas. Nathan vihasi pimeää yli kaiken, ja hissi olisi viimeinen vaihtoehto johon poika jalallaankaan astuisi. Tuo päätti kuitenkin ylittää jälleen kerran itsensä ja lähti nopeasti kävelemään kohti portaikkoa. Brunette oli juuri ohittanut keskimmäisen asunnon oven, kunnes se napsahti hiljaa auki. Nate ei ehtinyt kuin vilkaista olkansa ylitse, kunne se pelkkä pelko sai pojan pysähtymään niille sijoillensa.
Ovenraosta häntä tuijotti naapurin narkkari, joka näytti vähintäänkin kuolleelta tapittaessaan Natea vihreillä, melkein lasittuneilla silmillään ovenraosta. Se jo kauan sitten elämänintonsa menettänyt mies asteli ulos kämpästään, jolloin nuorempi perääntyi kohti rappusten kaidetta, livahtaen sitten niin nopeasti portaisiin kuin ikinä pääsisi. Vasta ulko-ovella tuo pystyi huokaista, eikä mikään ihme, että ihmiset kyttäsivät Nathanin kasvoja. Tuo oli nimittäin kun aaveen nähnyt.

Poika lähti kävelemään katua pitkin kohti koulua, jonne hänellä oli ollut jo valmiiksi kotonakin kiire. Tuo kaivoi vihreiden pillifarkkujensa taskusta puhelimen, joka näytti hänen olevan entistä enemmän myöhässä. Nathan huokaisi syvään, kurtisti mietteliäänä tummia kulmiaan ja jatkoi ripeästi eteenpäin.
'Mitä mä niille muka keksin selitykseksi? Ne ei kuitenkaan usko jos mä alan selittää naapurissa asuvasta hullusta, varmaan vielä vesikauhuisesta diileristä'.

------Nimi → Nathan Jake Purdy
Lempinimet → Nate
Ikä → 17-vuotias, 21.04
Horoskooppi → härkä
Sukupuoli → mies
Sek. suuntautuminen → homo

Perhe → On yhteyksissä perheeseensä aina välillä. Perheeseen kuuluu isä Theodor (sairaanhoitaja), äiti Missy (autokorjaaja) ja pikkuveli Danny (9-vuotias)


Ulkonäkö→ Nate on kuin kuka tahansa ikäisensä nuori miehenalku, jonka ulkonäöstä kuitenkin hehkuu jollai tavalla suuntautuminen lävitse, mm. kävelytyyli ei aina ole mitä miesmäisin.

Tuon kasvot ovat sopusuhtaiset, tuolla on suora nenä ja suuret siniset silmät. Monet ovat kuvailleet pojan hymyä suloiseksi, mutta itse tuo on siitä seikasta aivan toista mieltä. Kasvoistaan tuo pitää huolen, ja se onkin välillä mennyt melkein pakkomielteen puolelle. Hänellä on tummanruskeat melko pitkähköt hiukset, jotka saa mm. lakalla ja tupeeraamalla ihan miten itse tahtoo. Tummat hiukset tekevät muutenkin jo valmiiksi kalpeaihoisesta pojasta entistä vaaleamman näköisen.
Pojan vaatetus on tuon mielestä rentoa, eikä poika jaksa tuhlata niinkään paljon kalliisiin vaatteisiin, opiskelijabudjetilla kun mennään.

Tuon päällä näkee yleisimmin löysiä t-paitoja, kaikenvärisiä pillifarkkuja ja converseja. Pienet tilpehöörät eivät jätkän mielestä ole pahitteeksi, sillä yleensä tuon ranteissa näkee jos jonkinlaisia nauhoja tai rannekkeita. Myös yksi kova sana pojan vaatekaapista löytyy, nimittäin hupparit. Yleensä tuo käyttää melko suurikokoisia huppareita, jottei näyttäisi laisinkaan niin ruipelolta kuin mitä todellisuudessa on.

Tosiaan, lihasmassaa ei tältä tapaukselta paljoakaan löydy. Ei Nathania voisi enää anorektikoksi sanoa, mutta ei ihan normaalipainoiseksikaan. Tuo ei vain yksinkertaisesti jaksaisi nostaa melkein mitään suurta muuttolaatikkoa suurempaa, saati sitten painon nosto, ei tule kuuloonkaan. Nathan on siis ruipelo pituuteensa verrattuna. Pituutta tuolle on kertynyt huimat 167cm.
Jätkältä on jäänyt naaman ja korvien lävistäminen ohi, mutta kielikorun tuo kyllä omistaa.

. . .

Luonne → Nathan on ulkopuolisten silmissä hiljainen, ujo ja rauhallinen persoona, joka vetäytyy mielellään vain omiin oloihinsa.
Kaikki tuo onkin puoliksi totta, sillä Nate ei ole niitä ihmisiä, jotka ensimmäisenä hyppäävän puolitutun kaulaan. Tuo on kova rankentamaan pilvilinnoja, ja sen takia viihtyy myös omissa oloissaan todella hyvin. Tuosta saadaan kuitenkin juuri sisäänpäinsuuntautuneen luonteensa takia väärä kuva. Kyllä pojalla on se sosiaalinen ja ystävällinenkin puoli, mutta sitä luonteenpiirrettä on hankala saada esiin ainakaan ensimmäisellä tapaamiskerralla.

Vaikka poika onkin rauhallinen, jotkin asiat saavat tuon lähes raivon valtaan. Nathanilla ei ole pitkä pinna, ja siksi usein meneekin aukomaan päätään tai sanomaan vastaan juuri väärälle tyypille väärään aikaan. Kuitenkin ne yleisimmät syyt, miksi poika suuttuu, on: toisten haukkuminen, liiallinen niskassa hönkiminen, toisten pahoinpitely... niitä syitä riittää vaikka muille jakaa. Nate ei ikinä itse vihoissaan hauku ketään, mutta välillä saattaa suusta loikata sammakko, jolloin poika häpeää melkein silmät päästään, varsinkin, jos huudon kohteena oli tuttu ihminen.

Poikaan ei loppujenlopuksi ole hankala solmia ystävyyssuhdetta, jos osaa vain puhua tarpeeksi paljon ja rauhallisesti. Ystävilleen poika on luotettava ja luottaa myös toisiin. Kunnon kavereita pojalla ei ikinä ole ollut, eikä tuo usko, että niitä tulee ikinä olemaankaan.
Jätkä on älyttömän sinisilmäinen, jonka vuoksi tuota on myös helppo jekuttaa.

Rakkaussuhteita tuolla ei ole ollut sitten Joelin jälkeen, mutta poika on toki valmis sitoutumaan, mikäli sellainen hänelle sopiva ihminen tulee vastaan.
Nate on myös välillä todella läheisyydenkipeä, mutta tuo ei pahemmin perusta romantiikasta.

. . .

Historia → Nate syntyi Purdyn perheelle Los Angelesiin 17 vuotta sitten. Lapsi oli toivottu, ja tuosta pidettiin hyvää huolta aina niin kauan, kunnes poika pääsi ykkösluokalle ollessaan 8-vuotias, ja perheeseen syntyi uusi lapsi, jälleen poika, joka sai nimekseen Danny. Kuitenkin Naten joutuessa alakouluun kakkosluokalle, tuosta tuli pian luokan koulukiusatuin tyyppi. Opettajat katsoivat asian sormien lävitse, eikä kukaan ollut auttamassa pientä poikaa hätätilanteessa. Vanhemmatkaan eivät töiltään ja vauvanhoidolta enää myöhemmin ehtineet puuttua asiaan.

Pojan päätyessä yläasteelle, kiusaaminen vihdoin loppui, kun Nate löysi senaikaisen poikaystävänsä. Tuolla oli aina kotona hakattuna aikaa miettiä omia polkujaan, ja tuolle oli pian selvää, etteivät tytön kiinnostaneet tippaakaan. Niin, Nate tapasi Joelin, joka piti tuosta huolta, tosiaan vain vuoden. Nuo viettivät paljon aikaa keskenään, kunnes Joelin täytyi kertoa, että tuon piti muuttaa pois Los Angelesista, pois koko Kaliforniasta, matkata melkein koko maan lävitse Louisianaan asti.
Nathanilla oli muutenkin ollut jo tarpeeksi hankalaa kotona, kun joutui kuulla suuntautumisestaan vanhemmiltaan, ja nyt vielä tämäkin. Siitäkös poika vasta masentuikin. Poika yritti muutaman kerran jopa itsemurhaa, mutta joka kerta jokin sai tuon viemään puukon pois ranteelta tai aseen ohimolta. Tuo tajusi, että oli pakko olla jokin muukin pakokeino surulta ja kiusattuna olemiselta. Moista tuo jaksoi aina yläkoulun viimeisen luokan loppuun asti, kunnes ilmoitti vanhemmilleen jatkavansa opiskelua, ja muuttavansa pois.

Välinpitämättömät vanhemmat olivat kuitenkin kaikkien vanhempien tapaan aluksi kauhuissaan, mutta loppujenlopuksi nuo eivät estelleen poikansa muuttoa pois kotoa. Niinpä Nathan muutti Los Angelesista Sunnywaves nimiseen kaupunkiin.

→ infoa tulee, mikäli hahmo hyväksytään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Rame

avatar

Viestien lukumäärä : 45
Join date : 31.07.2011

ViestiAihe: Vs: Nathan Purdy   Ma Syys 24 2012, 01:35

Olen parhaillani luopumassa tämän ropen ylläpitämisestä, mutta hyväksyn hahmosi siltä varalta, että ropetus täällä kuitenkin jatkuu ja/tai joku ottaa ylläpitäjän roolin itselleen. Onhan täällä jokseenkin aktiivista nyt näemmä kuitenkin ollut, joten voi hyvin olla, että peliseuraa löytyy, vaikkei minulta löydykään aikaa ropen ylläpitämiseen.

Joten... Hyväksytty! Smile
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Nathan Purdy
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
GP :: Hahmopyynnöt-
Siirry: