GP

Gay Paradise.
 
PääsivuKalenteriFAQRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Daniel Zolnerowich

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
OokaViestien lukumäärä : 238
Join date : 11.07.2012
Ikä : 21
Paikkakunta : Rauma

ViestiAihe: Daniel Zolnerowich    Ke Heinä 11 2012, 10:21

Nimi: Daniel Zolnerowich
Kutsutaan: Daniel, Dan, Dani
Sukupuoli: Mies
Ikä: 17 (29.3) 1995))
Suuntautuminen: Homo
Perhe: Isoveli (ei laske muita jäseniä perheekseen enää)

>> ulkonäkö.

Hiukset ovat kirkkaan violetit ja yltävät vain hieman hartioiden alapuolelle. Leikattu niin, että saa laitettua hieman visual-kei tyyliin. Danin silmät ovat luonnostaan lähes mustat, mutta valoa vasten huomaa ruskean sävyn. Pojan kasvot ovat pehmeät, kuten muukin keho. Vauvanpyöreys ei ole siis hänen kehosta kadonnut vielä mihinkään jos edes katoaa koskaan. Lihaksia ei liiemmin ole, samalla tasolla ehkä jonkun normaali mittaisen teinitytön kanssa.

Daniel ei ole kovinkaan pitkä, 161 senttiä ja painaa noin 39 kiloa. Pojan rakenne on siro ja kaikinpuolin pieni. Luut ovat myös pienet ja kevyet josta paino johtuu.

Olemukseltaan Dani on sulkeutuvainen ja kulkee hartiat lähes aina lysyssä, ettei kukaan kiinnittäisi häneet paljoakaan huomiota. Hiukset roikkuvat silmillä, jotka peittävät silmien aina surullisen, satutetun, epävarman ja aran katseen.

Vaatteet ovat tarpeeksi suuria peittämään laihan kehon, josta Dan ei pidä. T-paita on huomattavasti liian iso ja housut myös, vaikka pituus olisikin oikea. Jalat ovat pienet, onnetonta kokoa 34.

Käsivarsissa on niitä tuttuja arpia. Daniel on joskus viillellyt, muttei paljoa, mutta on kuitenkin. Arvet erottuvat hyvin vaaleasta ihosta, joka on muuten hyväkuntoinen.
Myös lonkissa on arpia. Kahdeksan kynsien jättämää arpea. Pojan lonkista saa helposti kiinni, koska ne näkyvät niin selävsti laihassa kehossa.

>> luonne.

Daniel on nyt hiljainen, arka, epäilevä ja ennen kaikkea satutettu.

Jotkut nuoret ennen muuttoa Sunnywavesiin kiusasivat häntä hiljaisuuden ja toimien takia, jotka olivat epävarmoja. Poika ei kuitenkaan välittänyt vaan antoi olla. Ehkä hänen pintansa on sen takia kovempi mitä se oli ennen Williä.

Dani saattaa nykyisin istua tuntitolkulla samassa paikassa tekemättä yhtään mitään. Katsoa jotakin tiettyä kohdetta kauan. Vaipua mietteisiinsä ja vain olla siinä.

Tutustuessaan muihin nuorukainen on alistuva ja antaa seuralaisen tehdä lähes mitä huvittaa, kunhan se pysyy kohtuuden rajoissa. Hän pelkää, että jälleen joku tulee ja käyttää häntä hyväkseen jos hän ei tottele muita. Miellytyksenhaluinen siis.
Kun on tutustunut tarpeeksi sen hetkiseen seuraansa voi jopa aloittaa keskustelun ellei jostakin syystä sitten jäänyt pelkäämään tätä. Mutta pientä varausta hän ei kuitenkaan jätä pois, oli seura sitten minkäasteinen tahansa hänen mielelle.

Mutta on kuitenkin eräs asia, joka saa niin totiselta näyttävän pojan hymyilemään hieman. Ja se on taide, musiikki ja kirjallisuus kaikissa muodoissa. Silloin niin surullisiin silmiin syttyy mielenkiinto ja halu tietää enemmän siitä kaikesta. Toimii siis pahasti ristiriidassa normaalin luonteen kanssa, mutta ei voi mitään.

>> menneisyys.

Daniel syntyi New Yorkkiin. Hänen perheensä oli kiireinen, mutta iloisi lapsestaan. Hänellä oli myös kymmenen vuotta vanhempi isoveli, joka huolehti hänestä, kun vanhemmat olivat poissa pidempiä aikoja lapsenvahdin kanssa. Hänen isänsä oli kuuluisa toimitusjohtaja ja äiti samaisen yrityksen sihteeri. Vanhemmat halusivat vanhemmasta pojastaan seuraajan.

Danielin nimi oli tarkkaan valittu, koska perhe oli uskovainen. Veljen nimi oli Luukas, kuten yhdessä evankeliumissa. Danielin nimi taasen tarkoittaa "Jumala on tuomitsijani".

Poika kasvoi uskoen Jumalaan. Koulussakin kaikki sujui, kunnes hän astui yläasteelle. Siellä hän huomasi kiinnostuksensa kallistuvan enemmän poikiin kuin tyttöihin ja tämäkös oli uskonnolliselle pojalle paha asia. Hän seurustelikin muutaman kerran tytön kanssa kuin vakuuttaakseen, että sen kuului mennä niin, mutta tämä kuitenkin murskaantui täysin ensimmäisen poikaystävän myötä.

Will oli se luokan pahis. Poika oli vuotta vanhempi mitä Dani itse, koska tämä uusi seitsemännen luokan. Hän ehkä hieman pelkäsikin tätä. Mutta kuitenkin, Will oli iskenyt silmänsä jo silloin hiljaiseen poikaan. Kaikesta vilkkaudestaan huolimatta vanhempi yritti ensin ystävystyä Danielin kanssa, mutta kun tämä koitui mahdottomuudeksi veti hän pojan kerran mukaansa, kun näki tämän kaupungilla yksin, hieman sivummalle ja suuteli muitta mutkitta. Dan oli lievästi ilmaistuna paniikissa, mutta tajuttuaan kuka oli kyseessä ymmärsi hän vastata varovaisesti. Hänellä oli myös kiinnostusta Williä kohtaan.
Pojat asuivat vielä lähekkäin joten nämä näkivät usein, äiti, isä ja veli olivat vain onnellisia, kun Danielilla oli joku ystävä Luukaksen lisäksi.
Suhde jatkui ongelmitta kahdeksannen luokan loppuun. Willillä oli Danin täysi luottamus itsellään. Kerran kuitenkin Willin luona, kun tämän vanhemmat olivat poissa halusi vanhempi harrastaa seksiä. Daniel oli epävarma eikä halunnut hän sanoikin sen, mutta Will maanitteli häntä, mutta kun sekään ei tuottanut tulosta hän pakotti pojan. Se sattui eikä Dan pystynyt sen jälkeen liikkumaan pakoon vanhempaa, joka toisti teon muutamaan kertaan. Hän ei päässyt pakoon Williä sinä iltana.

Aamulla minkä kivuiltaan pystyi hän hipsi pois talosta takaisin kotiinsa ja kertoi kaiken veljelleen, joka oli ensin järkyttynyt, sitten epäuskoinen, mutta lopulta vihainen Willille. Veli tiesi, että vanhemmille ei saisi kertoa. Mutta Luukas huomasi, että Dan pelkäsi jopa hänen kosketusta, vaikkei hän ollut kiinnostunut miehistä, hänellä oli jo kihlattu. Se sattui vanhempaan, mutta hän ei kuitenkaan näyttänyt sitä vaan piti Danielin tämän pelosta huolimatta lähellään ja rauhoitteli.
Myöhemmin samana päivänä Dan palasi kaupungilta kotiin, hä oli värjännyt hiuksensa. Isä ja äiti olivat kauhuissaan, mutta poika ei jaksanut välittää. Hän linnoittautui omaan huoneeseensa ja lakkasi syömästä. Jumalakaan ei ollut auttanut häntä. Jumala oli todellakin tuominnut hänet. Muutaman kerran hän tarttui veitseen, mutta totesi varsin nopeasti veren ällöttävän häntä, viiltely jäi siihen. Syömistä hän ei kuitenkaan lopettanut. Koulua hän kävi satunnaisesti, kun se syksyllä alkoi uudestaan.

Vanhemmat eivät enää ymmärtäneet kuihtuvaa poikaansa, koska tämä lakkasi puhumastakin jossakin kohtaa. Ei vastannut soittoihin, ainoastaan tekstareihin. Tämän seikan kaikki oppivat nopeasti. Opettajat lakkasivat yrittämästä saada poikaa puhumaan. Tällöin hän alkoi piirtämään ja kirjoittamaan sekä soittamaan kitaraansa, jonka oli saanut joskus lahjaksi.
Kävi koulunsa kuitenkin loppuun, muttei erikoistunut mihinkään.

17-vuotiaana muutti pois kotoa, Sunnywavesiin, koska oli kuullut, että siellä homot ovat "sallittuja" ja otettiin avosylin vastaan. Vanhemmat ihmettelivät miksi juuri sinne, mutta eivät kuitenkaan kyselleet, koska eivät saaneet vastausta.
Nykyisin asuu pienessä kaksiossaan tehden milloin mitäkin henkensä pitimiksi. Alkoi puhumaankin yhdessä kohtaa, mutta ääni on melko käheä ja matala. Yhä huono syömään, hänelle ei vain yksinkertaisesti maistu. Dan yrittää myös päästä takaisin ylös ollakseen valmis parisuhteeseen. Mutta se, joka kiinnostuu hänestä tulee olla kärsivällinen eikä tee elettäkään hoputtaakseen häntä mihinkään.

>> muuta.

* Daniel inhoaa kahvia.
* Ei syö mitään makeaa, koska kammoaa lihoamista.
* Mutta ei kuitenkaan häiriinny jos joku on ylipainoinan, koskee vain itseään.
* Pitää kaneista, mutta ei kuitenkaan omista vielä sellaista.
* Asuu kymmenen minuutin kävelymatkan päässä rannalta (lähellä ostoskeskusta).
* Toinen kerros.
* Tässä on sivut.

>> pelit.

3. Hey you. [Sovittu] Jensen & Xarias (Kesken)
2. Hey you. [Sovittu] Jensen & Xarias
1. Hey you. [Sovittu] Jensen & Xarias

>> suhteet. (perhe ja muut tutut löytyy sivuilta, täältä muiden pelaajien hahmot!)

Jensen Collins
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Daniel Zolnerowich
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
GP :: Esittelyt :: Miehet-
Siirry: