GP

Gay Paradise.
 
PääsivuKalenteriFAQRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Jensen Collins

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Xarias

avatar

Viestien lukumäärä : 247
Join date : 23.05.2012
Ikä : 23
Paikkakunta : Iisalmi

ViestiAihe: Jensen Collins   Ke Toukokuu 23 2012, 13:03

Name is ...
Jensen Dmitri Alexander Collins

Call him ...
Jensen ja väännökset siitä (yleisin; Jen).

B-day
1.5.1993

Gender
Mies

So you like guys ?
Homo

Job
Vaatekauppa. Tekee hieman kaikkea; kassa, laittelee vaatteita rekkeihin yms.

Family
Isä, David, kuollut 2001.
Äiti, Martha, asuu New Yorkissa. 48-vuotias.
Pikkusisko, Dominique, asuu Sunnywavesissa. 17-vuotias.


Daniel Zolnerowich

Looks like ..
Jensenillä on "normaalipituinen" tukka, mikä pojilla/miehillä yleensä on (lyhyt). Kuitenkin etutukka on hieman pidempi ja usein vedetty geelillä ylös keesimäisesti tai vedetti toisen silmät lähelle. Jensenin tukka on tumman ruskea, etutukka on värjätty blondiksi.
Mies on 187 senttimetriä. Jensenin kasvot ovat kuvankomeat (kuvankaunis mies kuulostaa oudolta), hieman vakavan oloiset kasvot. Kuitenkin hänen hymynsä on kuin auringonpaiste ja vihreät silmät hehkuvat elämäniloa ja tiettyä pilkettä silmäkulmassa.
Jensen ei ole mikään lanka. Tuon kädet ovat lihaksikkaat, mutteivat ylipumpatut tai hailakasti lihaksikkaat. Sopivat olisi liene hyvä sana. Vasemman kädet hauiksen kohdalla on sulka, joka on rikkinäinen (muisto isästä, joka hyväksyi poikansa homouden vasta kuolinvuoteellaan).

Jensen suosii melko normaaleja vaatteita. T-paitoja (bändipaidat ykkösenä), tummia ja vaaleita (sekä punaisia) farkkuja. Converset toisen jalassa näkee lähes aina, koska mies rakastaa tennareita, feikit tai ei ! Miehellä on myös kielilävistys.

Behave like a alien, look like a human
Jensen ei ole ujo eikä äärimmäisen rohkea. Hän omaa "kultaisen keskitien". Jensen hymyilee lähes aina uusille tuttavuuksille, mikäli he ovat mukavia hänelle. Jensenin hymyn takaa saattaa kuitenkin löytyä hetkellistä masennusta tai ahdistuneisuutta, mutta mies ei halua tartuttaa sitä muihin, joten tuo tyytyy hymyilemään ja nauramaan. Yksin on (hänen mielestään) hyvä angstata.
Jensen on ihastuessaan yleensä aina innoissaan. Silti tuo aina ihastuksensa nähdessään manaa itseään mielessään ulkoisesti; hän ei tunne riittävänsä kellekkään. Kuitenkin jälleen tuo ahdistus peitetään jälleen hymyllä ja nauruilla.
Kahden kesken - jos Jensenin päässä naksahtaa - tuon sisäinen pervous saattaa laueta ties hetkellä millä hyvällä. Joten pientä ahdistelun makua voi olla ilmassa. Kuitenkin yleisellä paikalla (ellei toinen ole poikaystävä) Jensen ei näytä pervouttaan.

HisStory
Jensen syntyi New Yorkissa, missä hänen äitinsä asuu nykyään. Perhe oli yhtenäinen Jensenin neljänteentoista syntymäpäivään asti, kun tuon isä otti Jensenin ja hänen siskonsa, lähtien Sunnywavesiin. Lasten äiti, Martha, jäi New Yorkiin.
Jensenin piilossa ollut homous nousi pikkuhiljaa pintaan ja pian tuo huomasi jo olevansa ihastunut toiseen poikaan. Jensen ei kuitenkaan koskaan halunnut näyttää homouttaan, ennen kuudettatoista ikävuottaan, kun hän suuteli julkisesti pitkäaikaista ihastustaan hetken mielijohteesta. Jensen meni heti lukion jälkeen Synnywavesin keskustassa olevaan vaatekauppaan töihin ja on siellä yhä.
Aina elämä ei kuitenkaan ole niin hyvin, kuin luulisi ... Pian töiden saannin jälkeen Jensenin isälle todettiin syöpä ja puoli vuotta elinaikaa. Jensenin isä haukkui paljon poikaansa ja he olivat pitkään puhumatta toisilleen. Kerran kuitenkin (välien selvittyä) kun Jensen meni katsomaan sairaalaan isäänsä, tuo totesi rakastavansa häntä, vaikka hän olisi alien.

By the way ...
► Kengännumero 42.
► Matala, käheähkö ääni.
► Ei ehkä päällepäin vaikuta kovin homolta.
► Inhoaa karkkeja, leivoksia jne. makeita.
► Kasvissyöjä, mutta syö kalaa ja sitäkin harvoin, koska ei oikein pidä kalan mausta.
► On joskus liiankin suojelevainen lähimmäisiään kohtaan.
► Ei juuri käytä alkoholia.
► Osaa ratsastaa (ja ratsastaakin toisinaan tai muuten vain lässyttää heposille tallilla päivän + tekee tallitöitä).
► Soittaa pianoa + kitaraa.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://louder-than-shout.blogspot.com/
 
Jensen Collins
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
GP :: Esittelyt :: Miehet-
Siirry: