GP

Gay Paradise.
 
PääsivuKalenteriFAQRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Ohjeet foorumille

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Ylläpito
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 23
Join date : 26.07.2011

ViestiAihe: Ohjeet foorumille   La Heinä 30 2011, 05:30

1. Lähettäkää foorumille hahmopyyntö. Mitä huolellisemmin tehty, sen todennäköisemmin se hyväksytään. ( toisin kuin aikaisemmalla foorumilla, pelinäyte laitetaan hahmopyynnön yhteyteen. REKISTERÖITYMINEN foorumille tapahtuu vasta hahmopyynnön hyväksymisen jälkeen.

2. Kun hahmopyyntönne on hyväksytty, voitte rekisteröityä foorumille. Mikäli hahmopyynnöstä on löytynyt jotain huomautettavaa, korjatkaa virhe / lisätkää puuttuva tieto ja yrittäkää uudelleen. Suotta sitä ensimmäisestä vastoinkäymisestä lannistuu!

3. Hahmoesittely ( ilman pelinäytettä ja omia tietojanne ) postataan sille tarkoitettuun osioon, hahmon sukupuolesta riippuen. "Muut"- osio on tarkoitettu lähinnä androgyyneille, ym. hahmoille, joiden sukupuolen määritteleminen joko "miehiin" tai "naisiin" on pelaajan itsensä mielestä hankalaa.
Transmiehet ja -naiset voi luokitella joko "muihin" tai jompaankumpaan "miehiin" tai "naisiin".

Foorumille rekisteröityminen ja hahmopyynnön siirtäminen hahmoesittelyihin tulisi tehdä viikon sisällä hyväksymisestä. Mikäli olet poissa, etkä ehdi rekisteröityä tai postata hahmoesittelyäsi, ilmoita siitä hahmopyyntösi perään tai "Kysymykset ja palaute"-osioon.

4. Pelataan hahmoilla sääntöjen mukaan ja aktiivisesti. Toive olisi, että kerran viikossa pääsisi katsomaan ja vastaamaan hahmojensa peleihin. Kuukautta pidemmät poissaolot on ilmoitettava etukäteen, muutoin käyttäjän profiili voidaan poistaa. Hahmoja ei koskaan poisteta, vaan ne arkistoidaan, joten ei tarvitse pelätä, että hahmo hukkuu, jos sivut hetkeksi katoaa.

5. Kun pelejä sitten saadaan pelattua loppuun asti, ne arkistoidaan. Arkistot siivotaan silloin tällöin.
Joten ilmoitathan lukittavista ja arkistoitavista peleistä Infoon, sille suunnattuun topiciin.


Singature / Allekirjoitus
Singaturesta / allekirjoituksesta tulisi löytyä linkki pelaajan hahmojen esittelyyn. Tämä onnistuu lisäämällä singatureen seuraava kaava:
[url*poista tämä osa*=Hahmon-sivujen-koko-osoite]Hahmonimi[/url]
tai vaihtoehtoisesti käyttäjän peliseuranhakutopiciin, josta tulisi löytyä linkki jokaiseen hahmoesittelyyn.

Toivottavaa on, ettei singaturessa ole asiattomuuksia, ylimääräisyyksiä tai turhia kuvia, mutta oman harkinnan mukaan.
Muutamat lauseet tai pienet kuvat tietysti sallitaan.

Pelien otsikko määritteet
Mikäli topicista ei löydy minkäänlaista määritelmää, peli on avoin kaikille pelaajille, jotka haluavat tulla mukaan (muista kuitenkin aina kysyä saako peliin liittyä!)

Topic: Pelin nimi (Avoin), tarkoittaa samaa, kuin ei mitään määritelmää. Mukaan saa tulla kuka tahansa, joka haluaa.

Topic: Pelin nimi (Sovittu), pelissä on siis suunitelma, eikä peliin voi tulla mukaan. Tietenkin asiasta voi neuvotella muiden pelin pelaajien kanssa.

Topic: Pelin nimi (Paikka), tämä tarkoittaa, että ensimmäinen viesti pelissä kertoo, millaisesta paikasta on kyse. Tämä peli on täysin sidottu tuohon paikkaan, ja sinne saa tulla kuka tahansa ja milloin tahansa. Peli ei koskaan pääty, koska se on eräänlainen pelipaikka. Vasta kun paikan idea loppuu, vaikkapa paikaksi valittu baari lakkautetaan, peli loppuu. Peliin voi tulla ja lähteä vapaasti. Peli voi kertoa vaikka jostain tietystä puusta, jonka alla on kirottu aarre, jota vartioi vihainen lapinnoita. Tämä peli päättyy kun paikalla ei ole enää aarretta, kirousta eikä noitaa.


NPC-Hahmot
Hahmoja, joilla ei ole pelaajaa. NPC-hahmolla on samat määritteet kuin tavalliselle hahmolle; erona on se, ettei NPC hahmolla ole pelaajaa. Jos haluaa tehdä NPC hahmon, sille on oma paikkansa Hahmoesittelyiden alapuolella. NPC hahmon voi adoptoida omakseen, sillä se on samalla tavalla hyväksyttävä hahmo kuin pelaajan hahmo.
Peleihin kuuluu ja saa luoda paljon NPC hahmoja, mutta niistä tärkeimmistä voi tehdä esittelyn, jotta se on kaikkien käytettävissä. NPC- hahmoja ei tarvitse hyväksyttää ylläpitäjällä, mutta jokaisesta hahmosi sisaruksesta, ym. ei ole syytä tehdä NPC- hahmoesittelyä, vaikka niitä voi peleissä käyttääkin. Huomioi myös se, että kun olet tehnyt NPC-hahmostasi esittelyn, muutkin pelaajat voivat käyttää sitä.


Aamulehti
Eräs pelin erikoisuus on Aamulehti, jonne kuka tahansa voi kirjoittaa artikkeleita tapahtumista, jotka voivat koskettaa muitakin pelejä, kuten vaikkapa Kirkon tulipalo.
Samasta paikasta löytyy myös suullinen tieto, jossa kulkee legendat, sadut ja juorut. Kaikki ei päädy lehtiin, mutta se ei tarkoita, etteivätkö ihmiset olisi kuulleet niistä.
Näitä kannattaa seurata, jos haluaa pitää hahmonsa tilanteen tasalla.

Oletko kyllästynyt siihen, että hahmosi on olevinaan kuuluisa, mutta lopulta kukaan ei näytä koskaan kuulleen hahmostasi? Nämä topicit on kehitetty juuri sinunlaisiasi varten. Anna koko pelimaailman päästä supisemaan juttujasi.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://pride.palstani.com
 
Ohjeet foorumille
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
GP :: Info-
Siirry: