GP

Gay Paradise.
 
PääsivuKalenteriFAQRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Fumi Koizumi

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Yui

avatar

Viestien lukumäärä : 35
Join date : 20.08.2011

ViestiAihe: Fumi Koizumi   Ti Syys 06 2011, 02:38

Nimi: Fumi Koizumi
Lempinimet: Kiki joka on hänen sivupersoonansa nimi.
Ikä: 22v. 13.4
Sukupuoli: Poju
Sek. suuntautuminen: Homo
Kuvassa: Teru (Versailles)

Ammatti: Pätkä ja sijaisuus töitä. Ei pysty sivupersoonallisuutensa vuoksi olemaan vakituisesti töissä.
Ulkonäkö: Fumi on ruumiinrakenteeltaan melko feminiininen sekä hento. Hän on pituudeltaan noin 166cm Hänellä on laihat kädet sekä jalat. Hänen ihonsa on miltein maidonvalkoinen luonnostaan eikä Fumi rusketu helposti. Hänen hiuksensa ovat vaaleat lukuun ottamatta kasvoja reunustavia ruskeita raitoja. Hänen silmänsä ovat tumman ruskeat mutta melko usein hän käyttää sinisiä piilolinssejä.

Fumi on ulkonäöltään melko mitään sanomaton. Hän pitää mukavista vaatteista ja yleensä kärsii aina kylmästä joten nuorukainen pukeutuu mieluusti kerroksiin. Väreissä hän suosii kuitenkin jonkin verran myös kirkkaita värejä. Hän rakastaa kuitenkin kaikkein eniten tumman violettia. Hän pitää myös pienistä yksityiskohdista omissa vaatteissaan kuten ruseteista ja napeista. Hänellä on hivenen huono näkö joten usein hän käyttää siroja silmälaseja. Hänellä on myös korvan reijät joissa silloin tällöin näkee siroja pieniä renkaita. Kenkinä hän käyttää suurimmiksi osin tennareita ja silloin tällöin myös muita kevyitä kangaskenkiä.

Kiki on kuitenkin aivan toista luokkaa. Silloin kun Fumin sivupersoona pääsee toteuttamaan itseään ei häntä edes tunnistaisi samaksi ihmiseksi. Toisin kuin Fumio Kiki vihaa silmälaseja ja käyttää lähinnä vain piilolinssejä. Hän käyttää räikeitä uskaliaita vaatteita ja jos niitä ei satu olemaan hän osaa kyllä muokata siisteistä vaatteista omanlaisiaan. Kiki käyttää tiukkoja ja paljastavia vaatteita. Hän rakastaa pitsiä sekä silkkiä. Hän mielellään näyttää paljasta pintaa. Myös meikki ja korut kuuluvat tärkeänä osana hänen ulkonäköönsä. Kenkinä hänen jalassaan näkee niin nahkasaappaita kuin korkokenkiäkin riippuen aina hänen mielialastaan.Luonne: Fumi on luonteeltaan kiltti ja huomaavainen. Hän ei ole mitenkään räikäisevä persoona vaan enemmän hiljainen ja ujohko. Hän nauttii mieluusti omasta rauhastaan. Hän on kiltti ja avulias. Nuorukainen rakastaa ruuan laittoa ja kotona oloa. Hän pitää siitä että kaikki on paikoillaan ja siististi. Hän viettää paljon aikaa kirjastossa ja kirjojen parissa. Hän on hivenen arka eikä vieläkään kauhean aktiivinen hakemaan seuraa itselleen. Hän mielummin seuraa ujona sivusta ja toivoo että joku huomaisi hänet. Kuitenkin kun ujouden ja arkuuden ohi pääsee on hän kuplivan ihana nuorukainen. Hän on tuttujen seurassa puhelias ja kikattavainen.

Kiki on kuten ulkoisesti myös luonteeltaan täysin erillainen. Hän on huomion hakuinen ja haluaa että kaikki katseet ovat liimautuneena häneen. Hän flirttailee ja vikittelee sen minkä kerkeää ja kaipaa kaiken aikaa ulos tanssimaan ja pitämään hauskaa. Hän jättää tavarat sinne minne ne sattuvat jäämään ja aiheuttaa yleensä melkoisen sotkun. Hän on myös ollut aina paljon aikaisemmasta iästä seksuaalisesti utelias ja toteuttanut itseään sen mukaan. Kuka tahansa kelpaa yhden hetken seuraksi mutta yöski hän harvoin jää. Hän on myös varsin itsenäinen sekä itseppäinen. Siinä missä Fumi ei osaa puollustaa itseään kunnolla osaa Kiki sen kyllä tehdä niin sanallisesti kuin fyysisestikkin.

Fumi yleensä antaa tilaa Kikille kun tuntee olonsa uhatuksi. Kuitenkin myös muulloinkin hän saattaa painua pois jolloin Kiki nousee esiin. Yleensä Kiki on esillä vajaan päivän mutta pisimpään toinen on ollut kaksi viikkoa. Fumi ei koskaan muista mitään mitä Kiki on tehnyt mutta Kiki on kyllä tietoinen asioista joita Fumille on tapahtunut. Kaksikolla on suurimmiksi osin viha-rakkaussuhde vaikka Kiki onkin ilmestynyt vain suojellakseen Fumia. Kuitenkin Fumi ei pidä Kikistä laisinkaan ja pelkääkin aina kuulemansa perusteella että kaikki pitävät toisesta enemmän kuin hänestä.Historia: Fumi syntyi köyhään perheeseen Sunnywavesissa. He elivät pienessä yksiössä hänen isänsä ja äitinsä kanssa. Hänen äitinsä kuitenkin kuoli alkoholimyrkytykseen hänen olessa vasta aivan pieni. Hänen isänsä oli aina ollut taipuvainen väkivaltaan ja niimpä mies kohdisti pahan olonsa poikaansa. Fumi selviytyi yhdeksän vuotiaaksi ilman että mitään sen suurempaa tapahtui. Kuitenkin eräs ilta hänen isänsä tuttava mies koetti käydä poikaan käsiksi. Hän pääsi juuri ja juuri karkuun mutta sinä iltana jokin hänen sisällään muuttui. Kiki ilmestyi ensi kertaa näköpiiriin.

Sen jälkeen pitkän ajan oli Kiki paljon esillä. Fumia kiusattiin koulussa niin ulkonäön vuoksi kuin senkin että kaikki tiesivät hänen isänsä olevan juoppo. Kiki kuitenkin piti heidän puoliaan. Hän uhkali muita ja istui jäki-istunnossa usein. Sen lisäksi jo neljäntoista ikäisenä Kiki alkoi koettelemaan omaa seksuaalisuuttaan. Fumi seurasi paljon perässä ja joutui kokemaan epämiellyttäviä herätyksiä silloin tällöin. Lopulta kuitenkin Fumikin tapasi erään mukavan pojan. He tapailivat toisiaan pitkään ja jotenkin kyseinen nuorukainen jopa kesti Kikin vierailuja. Lopulta Fumi jakoi oman ensimmäisen kertansa pojan kanssa. Kaikki tuntui hetken hyvältä kunnes hän yllätti pojan erään toisen sylistä. Fumille sydänsärky oli kaikkein pahinta ja tuolloin melkein kuudentoista ikäisenä Kiki otti kahdeksi viikoksi vallan itselleen.

Fumi sai lopulta itsensä kasaan ja hän jatkoi elämäänsä. Hän kävi koulut ja seitsemäntoista vuotiaana aloitti työt pienessä kahvilassa. Kuitenkin Kikin yllättävä ilmestyminen aiheutti hänelle potkut. Heti tultuaan täysi-ikäiseksi hän muutti omaan pieneen asuntoonsa ansaitsemillaan rahoilla. Hän onkin nyt elänyt melko rauhallista elämää viimeiset vuodet tehden töitä siellä sun täällä. Hän elää mukavasti lukuunottamatta niitä muutamia kertoja kun Kiki on tuhlannut rahat turhuuksiin.

Takaisin alkuun Siirry alas
Ylläpito
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 23
Join date : 26.07.2011

ViestiAihe: Vs: Fumi Koizumi   La Syys 10 2011, 09:12

Hyväksytty ! :DD
Takaisin alkuun Siirry alas
http://pride.palstani.com
 
Fumi Koizumi
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
GP :: Hahmopyynnöt-
Siirry: