GP

Gay Paradise.
 
PääsivuKalenteriFAQRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Abby Banks

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Yui

avatar

Viestien lukumäärä : 35
Join date : 20.08.2011

ViestiAihe: Abby Banks   La Elo 20 2011, 08:18

Nimi: Abby Banks
Kutsumanimi: Abby
Ikä: 19v.
Sukupuoli: Mies
Sek.Suuntautuminen: HomoseksuaaliAmmatti: Kosmetologi, Kampaaja Lotus kylpylässä
Perhe: Vanhemmat jotka ovat molemmat juuri vähä aika sitten siirtyneet eläkkelle.

Pituus: 161cm
Ulkonäkö: Abby on suloinen nuori miehen alku. Hänellä on pitkät vaaleat hiukset sekä vaalea iho joka tuksin koskaan ruskettuu. Hänen silmänsä ovat vihertävän ruskeat ja niitä ympäröivät tuuheat ripset. Hänellä on haalean vaaleanpunaiset täyteläiset huulet ja sirot kasvonpiirteet joita hän korostaa lähes aina meikillä. Hänen ruumiinsa on hoikka ja nuorukainen on alkanut pitää parempaa huolta kunnostaan lenkkeilemällä joka aamu.

Abbyn pukeutimistyyli on varsin värikäs. Sellaista päivää ei varmasti tulekkaan kun hän lähtisi koko mustassa tai valkoisessa liikenteeseen. Hän rakastaa kirkkaita värejä kuten pinkkiä sekä neonvihreää. Hänen vaatteistaan löytyy paljon feminiisiä vaatteita ja kenkien joukosta löytyy jonkun verran korkokenkiä. Vaateiden lisäksi löytyy hänen kaapistaan suuri määrä hiuskoristeita ruseteista pinneihin sekä erilaisia koruja, huiveja ja hattuja. Abby onkin kaupungilla liikkuessaan varsinainen väriläiskä. Hän kuitenkin koittaa pitää räikeyden ainankin jossain määrin hallinnassa. Hänen jokapäiväisiin rutiineihinsa kuuluu myös meikaaminen sekä tietenkin hiuksien laittaminen. Vaikka silloin tällöin hänen ulkonäkönsä on hivenen räjähtänyt on siihen kuitenkin käytetty aikaa ja taitoa.
Kuvissa: Israel HiltonLuonne: Abby on eloisa ja vilkas nuori. Hän on niitä ihmisiä jotka ovat vain onnekkaasti hyviä olemaan sosiaalisia. Hänellä on tuttuja joka nurkan takana ja aina hän löytää jonkun joka haluaa lähteä hänen kanssaan viettämään päivää. Hän ei myöskään usko kovin vahvasti rakkauteen joten nuorukaiselta löytyy paljon vanhoja yhden yön juttuja jotka ovat ajan kanssa muodostuneet hyviksi ystäviksi. Hän on perus luonteeltaan ystävällinen ja mukava. Hän on melkein aina hymyssä suin ja iloisella tuulella. Abby onkin kuin luotu asiakaspalvelun työhön sillä hän tulee kaikkien kanssa toimeen. Yksi hänen huonommista luonteen piirteistään on melko suuri itsepäisyys ja se että hän melkein aina haluaa tehdä asiat omalla tavallaan. Toisaalta se myös johtaa siihen ettei hän oikeastaan välitä muiden mielipiteistä.

Hän ei kestä pysyä paikoillaan vaan pitää siitä kun saa kaiken aikaa mennä ja pitää hauskaa. Hän tarvitsee vain muutaman minuutin viikossa nollautumiseen ja sitten taas menoksi. Hän on myös yllytyshullu ja varsin helposti suostuteltavissa. Kaveriporukassa ei paljoa tarvita että hän lähtee tekemään hulluuksia tai mukaan iltaa viettämään vaikka suunitelmat olisivat olleet muut. Hänellä onkin huono tapa unohdella kännykäänsä sammuksiin tai äänettömälle ja hävitä muutamaksi päiväksi tuttujen taivamattomiin. Juhliminen on yksi hänen lempi ajan vietteistään hän rakastaa mennä kiertämään klubeja ja tanssia ja flrittailla kunnes jalat eivät enää kanna.

Hän on yleisesti aina positiivinen ja iloinen. Abby osaa suloisesta ulkonäöstään huolimatta olla tarpeentullen kovaotteinen ja kovasanainen. Hänen suustaan pääseekin yllättävän paljon sammakoita ilmoille. Kuitenkin Izzy osaa olla myös herttainen ja ihana ihminen sitä halutessaan ja jonkun ansaitessa paikan hänen sydämmestään avautuu noiden ihmisten silmien eteen erillainen ihminen. Tämä Abby osaa näyttää haavoittuvaisuutensa eikä enää olekkaan niin kovaääninen ja menevä vaan osaa olla vain hiljaa ja nauttia elämästä.Historia: Abby syntyi maatilalla elävän pariskunnan ensimmäiseksi lapseksi. Hän ei ollut pienestä pitäen koskaan se tavallisin poika. Hän piti enemmän barbeilla leikkimisestä kuin jalkapallon pelaamisesta. Hänen vanhempansa eivät kuitenkaan koskaan olleet huolissaan poikansa suhteen. Pienen kylän elämä ei ollut kuitenkaan tarpeeksi nuorelle pojalle. Hänen rauhallisten lapsuuten vuosiensa jälkeen muutti hän heti 17 vuotiaana Sunnywavesiin. Hän aloitti kampaajan opinnot työpaikassa ja oppikin melko nopeasti ammatin josta oli aina haaveillut. Hän myös alkoi elää hivenen vapaampaa elämää kaupungissa. Toki nuorukainen oli kokenut jo muutaman teini ajan ihastuksen kotikylässään mutta vasta kaupungissa hän havaitsi oman seksuaalisuutensa vahvemmin. Hän kiersikin innokaasti uusien ystäviensä kanssa väärennetyillä papereilla klubeja.

Hän tapasi kuitenkin jonkin ajan päästä mitä ihanimman miehen. Nuorukainen joka ei koskaan ollut ajatellut rakastuvansa tunsi rakkauden sykkivän rinnassaan. Heidän suhteensa oli täynnä niin ylä kuin alamäkiäkin. Lopulta heidän tulinen suhteensa kuitenkin päättyi eroon. Molemmat lähivät omiin suuntiinsa.

Eron jälkeen Abby lopetti työnsä ja palasi lapsuuden kotiinsa. Hän vietti aikaa perheensä kanssa ja nautti maaseudun rauhasta. Saatuaan tarpeeksi hän lopulta palasi takaisin kaupunkiin. Hän hanki itselleen uuden asunnon sekä kouluttautui kosmetologiksi. Hän sai pian työpaikan eräästä kylpylästä jossa sai mukavasti palkkaa. Liki vuosi oli ehinyt vierähtää erosta ennen kuin hän sai itsensä takaisin yökehojen hikisiin ihmismassoihin. Nyt kuitenkin elämä on päässyt taas takaisin raiteilleen ja nuorukainen on palannut takaisin samoille teille harrastaen lähinnä yhden yön juttuja.

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Abby Banks
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
GP :: Esittelyt :: Miehet-
Siirry: