GP

Gay Paradise.
 
PääsivuKalenteriFAQRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Hoshi Yamashita

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Hijiri

avatar

Viestien lukumäärä : 10
Join date : 31.07.2011

ViestiAihe: Hoshi Yamashita   To Elo 04 2011, 05:55Nimi: Hoshi Yamashita
Ikä: 20 (syntymäpäivä 3. toukokuuta)
Pituus: 171cm
Paino: 55kg
Sukupuoli: mies
Seksuaalinen suuntautuminen: 110% homo
Ammatti: viihdyttäjä, tanssija ja tarjoilija (pääasiassa kuitenkin strippari)

Perhe: vanhemmat sekä seitsemän nuorempaa sisarusta. Hoshi ei ole pitänyt yhteyttä perheeseensä moneen vuoteen.

Ulkonäkö: Hoshilla on viininpunaiset, lapaluihin asti yltävät suorat hiukset ja siniset, hyvin salaperäisen näköiset silmät. Ruumiinrakenteeltaan ja kasvonpiirteiltään poika on hyvin hoikka ja hentoluinen, sekä käsivarret että jalat ovat pitkät ja laihat, lihaksia pojan kehosta on käytännössä mahdotonta löytää. Hoshi on aavistuksen verran alipainoinenkin, sillä vuosia jatkunut niukka syöminen on laihduttanut häntä runsaasti ja verottanut niin painoa kuin tervettä väriä nuorukaisen kasvoilta. Pojan kasvonpiirteet ovat sirot ja niillä pysyttelevä ilme vaihtelee pirullisesti hymyilevästä omiin haaveisiinsa uppoutuneelta.

Hoshi kokee jonkinasteisia paineita kehonsa ja ulkonäkönsä suhteen, mutta hän ei lainkaan häpeile tuoda vartaloaan ja seksuaalisuuttaan esille paljastavien ja tiukkojen, ihonmyötäisten vaatteiden avulla. Paidoissa Hoshi suosii eniten lyhyitä kauluspaitoja ja erilaisia toppeja. Hoshi pitää myös kovasti erilaisista käsineistä ja irtohihoista, kynsikkäistä sekä muista pienemmistä asusteista. Housupuolelta Hoshi käyttää joko punaisia, mustia tai valkoisia, pitkiä ja yllättävän tiukkojakin housuja, kuten farkkuja, mikroshortseja sekä silloin tällöin myös kiilteleviä ja houkuttelevasti ihoa nuolevia nahkahousuja. Kengissä poika suosii erivärisiä tennareita, maihareita ja muita pitkävartisia kenkiä, joiden pohjat tuovat pojalle ainakin viisi senttiä lisää pituutta. Hoshi käyttää myös mielellään erilaisia kaulapantoja ja koruja ranteissaan. Lävistyksiä ja tatuointeja pojalla ei ainakaan toistaiseksi ole.

Luonne: Hoshin luonnetta on melko vaikeaa kuvata sanoin, sillä hänen luonteensa voi vaihdella samalla tavalla kuin sää. Poika saattaa ensin olla hyvin lempeä ja ystävällinen, mutta jo seuraavassa hetkessä hän voi laukoa loukkauksia ja epäkohtaliaisuuksia, välittämättä lainkaan siitä, loukkaavatko ne mahdollisesti muita ihmisiä. Tämä on yksi syy sille, miksi Hoshi joutuu aina välillä tappeluihin muiden ihmisten kanssa. Hoshi ei itse ole hääppöinen tappelija, mutta tarpeeksi vihaisena hän osaa kyllä lyödä tarpeeksi lujaa ja kipeästi.

Hoshi ei kuitenkaan lannistu helposti ja hän on valmis mihin vain saadakseen sen mitä hän milloinkin haluaa. "Ei" on käytännössä lähes tuntematon käsite tälle punapäälle ja Hoshi on valmis tekemään kovasti töitä haluamiensa asioiden eteen. Seksuaalista suuntautumistaan Hoshi ei yritä peitellä millään tavalla. Jos hän sattuu iskemään silmänsä johonkuhun, ei hän suo ajatustakaan sille, mitä mieltä ihastuksen kohde mahdollisesti on asiasta mieltä, vaan yrittää sitä vastoin saada toisen kiinnostumaan hänestä.

Hoshi pyrkii peittämään haavoittuvan ja herkän puolensa, mutta aika ajoin sekin osa ilmenee hiljaisuutena ja omiin ajatuksiin syventymisenä. Hoshi on myös yliseksuaalinen ja hän nauttii muiden miesten huomiosta. Vaikka punapää joskus kokeekin olevansa ruma ja vastenmielisen näköinen, hän tietää myös, etteivät kaikki voi vastustaa hänen ulkonäköään. Hoshi ei itse myönnä asiaa kovin helposti ääneen, mutta hän rakastaa seksiä ja nauttii siitä, kun saa jonkun lankeamaan itseensä.

Menneisyys: Hoshi on kymmenhenkisen perheen ensimmäinen lapsi, hänen vanhempansa olivat hyvin varakkaita ja välillä melko ankariakin ihmisiä. Kotona olo oli Hoshille hankalaa, sillä hän kaipasi jo hyvin nuorella iällä omaa rauhaa eikä se ollut mahdollista meluisten pikkusisarusten takia. Hoshi vietti suurimman osan ajastaan kavereidensa kanssa kaupungilla, saapuen yleensä kotiin vasta keskiyöllä. Tästä johtuen hän sai yleensä kamalat torut vanhemmiltaan ja usein rangaistukseksi kotiarestia. Tällainen toiminta ei kuitenkaan estänyt Hoshia karkaamasta uudestaan ja yleensä hän karkasikin öisin huoneestaan kavereidensa luokse vanhempiensa käskyä uhmatakseen.

Hoshi on aina ollut ongelmalapsi. Jo alle kouluiässä hän kiusasi nuorempia lapsia, vei näiden lelut ja teki kaikenlaista muutakin pientä ilkivaltaa, joka iän karttuessa paheni vain entisestään. Tällaista käytöstä vanhemmat eivät voineet suvaita, joten Hoshin täyttäessä 14 vuotta hänet lähetettiin sisäoppilaitokseen, jossa häntä valvottaisiin ympäri vuorokauden. Muutos ei kuitenkaan vaikuttanut millään tavalla Hoshin käytökseen; hän jätti tunteja väliin ja jos hänet joskus tunnille saatiin, hänet oli pakko poistaa luokasta jo kymmenen minuutin jälkeen, sillä kukaan ei voinut keskittyä opiskeluun Hoshin ollessa paikalla. Häiriköinnistä huolimatta Hoshi pysyi sisäoppilaitoksessa kaksi vuotta, jonka jälkeen hänet lähetettiin takaisin kotiin.

Pojan perhe oli päättänyt, että Hoshin kaltainen häirikkölapsi toisi perheelle vain huonoa mainetta ja epäonnea, joten he uhkasivat heittää pojan kadulle, ellei tämä alkaisi käyttäytyä ikäistensä tavoin. Käskyt kaikuivat kuuroille korville Hoshin jatkaessa kotoaan karkaamisia ja Hoshin täyttäessä 17 vuotta, vanhemmat toteuttivat aikaisemman uhkauksensa ja heittivät pojan kadulle. Hoshi ei olisi voinut toivoa parempaa. Vihdoinkin hän saisi tehdä mitä hän itse halusi. Ensitöikseen Hoshi asui jonkin aikaa jo täysi-ikäisen ystävänsä, Yorun luona, joka siihen aikaan oli ainoa ihminen, johon Hoshi saattoi luottaa täysin ja joka myös oli Hoshin ensimmäinen seurustelukumppani koskaan. Poikien tiet kuitenkin erkanivat sen jälkeen, kun Hoshin perhe sai tietää missä Hoshi asui ja millaiseksi tämän elämä oli muuttunut. Vanhemmat ottivat yhteyttä sosiaaliviranomaisiin ja väittivät Hoshin karanneen kotoa. Koska Hoshi oli vielä alaikäinen, kukaan ei kuunnellut hänen selitystään siitä, miten vanhemmat olivat heittäneet hänet kadulle. Sosiaaliviranomaisten mielestä oli parasta, että Hoshi siirrettäisiin mahdollisimman pian eroon perheestä ja kaikesta muusta tutusta. Poika sai siirron kaupungin toisella laidalla asuvaan sijaisperheeseen, jonka luona hän ei kuitenkaan viihtynyt kahta viikkoa kauempaa. Sen jälkeen hän on pakoillut lähimmäisiään ja viettänyt yönsä milloin missäkin, vakiopaikka on työpaikan takahuone, joka on Hoshin työnantajan sanoin luovutettu klubin "parhaimmalle tanssijalle".

Muuta;


  • Inhoaa neuloja ja oikeastaan mitä tahansa teräviä esineitä.


Pelaaja: Hijiri
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Hoshi Yamashita
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
GP :: Esittelyt :: Miehet-
Siirry: