GP

Gay Paradise.
 
PääsivuKalenteriFAQRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Meredith Ridley

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Hijiri

avatar

Viestien lukumäärä : 10
Join date : 31.07.2011

ViestiAihe: Meredith Ridley   To Elo 04 2011, 05:36


(©eLouai Candybar Doll Maker 3)

+pari randomia suuntaa antavaa kuvaa; I ja II

Nimi: Meredith Ridley
Ikä: 25
Syntymäpäivä: 2.2
Sukupuoli: mies
Pituus/paino: 169cm/50kg
Siviilisääty: sinkku
Kansalaisuus: englantilainen
Ammatti: opiskelija
Perhe: isä, äiti ja pikkusisko asuvat kävelymatkan päässä Meredithin kotoa

Huonot puolet:
-Vajoaa ajoittain omiin maailmoihinsa eikä silloin tajua mitä hänelle sanotaan

Hyvät puolet:
+Osaa pitää hänelle uskotut salaisuudet

Luonne: Meredith vaikuttaa ikäistään nuoremmalta niin käytöksensä kuin ulkonäkönsäkin puolesta. Poika on henkisesti noin kymmenvuotiaan lapsen tasolla eikä aina ymmärrä kaikkia hänelle sanottuja asioita. Meredith ei ole kovin sosiaalinen ja hän pelkää puhumista tuntemattomien ihmisten kanssa. Itselleen tuntemattomia ihmisiä, varsinkin aikuisia, Meredith vierastaa jonkin verran mutta tuttujensa seurassa poika on aavistuksen avoimempi ja sosiaalisempi.

Meredith kuljettaa koko ajan mukanaan valkoista, rusettikaulaista nallepehmoa, Teddyä. Pehmolelu on ollut pojalle tuki ja turva jo useamman vuoden ajan vaikka monet aina päivittelevätkin Meredithin omituista tapaa. Aina silloin tällöin poika kuiskuttelee omia salaisuuksiaan nallen korvaan ja saattaa kysyä tältä sellaisia asioita kuin "Onko Teddy nälkäinen?" tai "Mitä mieltä sinä olet, Teddy?" Meredith tavallaan kuvittelee että Teddy on jossain määrin elävä olento eikä sen vuoksi anna käyttää sitä esimerkiksi pesukoneessa eikä anna itsensä lisäksi kenenkään muun koskea siihen.

Meredith saattaa ajoittain olla myös epäkohtelias sitä tarkoittamatta. Hän ei aina välttämättä tajua ettei toista ihmistä saa sanoa typeräksi tai lihavaksi mutta aina silloin tällöin pojan lapsenmieli saattaa täräyttää jotain sellaistakin. Meredith ei myöskään osaa aina pyytää anteeksi tai myöntää tehneensä jotain väärin. Meredith muuttuu sulkeutuneeksi ja araksi mikäli hänelle huudetaan tai hänen sanotaan tehneen virheen. Meredithin itsetunto ei ole paras mahdollinen ja poika masentuu mikäli häntä arvostellaan liian ankarasti. Toisaalta myös kehut saavat pojan hämmentymään.

Ulkonäkö: Meredith on ikäisekseen lyhytkasvuinen ja hentorakenteinen. Pituutta on vajaat 170 senttiä ja painoa pituuteen nähden sopivasti, ehkä hitusen alipainon verran. Pojalla on vaaleansiniset, isokokoiset ja tuuheilla ripsillä varustetut silmät. Silmissä välkkyvä katse tuo useimmille mieleen ennemmin pienen lapsen kuin parikymppisen nuorukaisen. Meredith on muutenkin lapsekas. Kasvoissa on vielä tietynlaista pyöreyttä ja lihaksia ei löydy lainkaan. Meredith rakastaa hiuksia ja niiden laittamista. Erityisen suuressa suosiossa ovat eräänlaiset pesukarhunraidat, erilaiset hiuslisäkkeet sekä koristeet kuten pinnit ja rusetit. Meredithillä on luonnostaan vaaleanruskeat hiukset mutta hän on ehtinyt vuosien varrella värjätä niitä niin mustiksi, blondeiksi, punaisiksi kuin tummanruskeiksikin. Tietyn hetkistä hiusväriä tai tyyliä on muutenkin melko hankalaa sanoa sillä Meredith kyllästyy yllättävän nopeasti. Moni on todennut että poika menettää kaikki hiuksensa ennen 30:a ikävuottaan sillä hän värjää ja muokkaa niitä niin paljon ja usein. Meredithillä on myös kauneuspilkku vasemman silmän alapuolella.

Meredith rakastaa hiusten lisäksi myös vaatteita. Hän ei välitä mitä pukee päivisin päälleen, kunhan ne tuntuvat mukavalta. Meredith pitää erityisen kovasti kissakorvaisista huppareista, pitkähihaisista t-paidoista sekä kauluspaidoista. Housuista päälle käyvät parhaiten farkut ja polvipituiset kaprit mutta kuten sanottua, Meredith pukee päälleen lähes mitä tahansa mikä tuntuu hyvältä. Lyhyen pituutensa vuoksi Meredith suosii paksupohjaisia kenkiä mutta eivät tavalliset lenkkarit tai tennaritkaan ole täysin poissuljettuja. Paksupohjaisten kenkien tulee kuitenkin olla tasapohjaisia sillä kiila- ja tolppakorot saavat pojan hyvin nopeasti menettämään tasapainonsa.

Pitää:
-Teddystä
-Hiljaisuudesta ja rauhallisuuden tunteesta
-Nukkumisesta
-Makeista leivonnaisista ja teestä

Ei pidä:
-Huutamisesta
-Kylmistä säistä
-Märistä vaatteista
-Suurista ihmisjoukoista
-Kitkeränmakuisista ruoista

Menneisyys: Meredith syntyi Iso-Britanniassa 25 vuotta sitten. Hänellä oli aivan tavallinen varhaislapsuus naapurin lasten ja rakastavien vanhempiensa seurassa, jotka eivät koskaan vaatineet tekemään kotitöitä tai pakottaneet harrastuksiin, joihin Meredith ei halunnut. Poika oli elämäniloinen, positiivinen, menestyi hyvin koulussa ja sai kohtuullisesti kavereitakin.

Kaikki kuitenkin muuttui juuri ennen Meredithin kymmenvuotissyntymäpäiviä. Poika oli saapumassa ystävänsä luota kotiin, kun hän sattui näkemään miten vieras, raskaasti humaltunut mies tappoi toisen ihmisen ja tästä pelästyneenä vieras mies pakotti pojan autoonsa ja vei tämän kotiinsa, jottei Meredith voisi todistaa häntä vastaan. Meredith oli pelon lamaannuttama eikä hän sen vuoksi tajunnut miten humalainen köytti hänet tuoliin ja uhkaili että jos poika yrittäisi paeta, kävisi hänelle samalla tavalla kuin sille huono-onniselle miehelle puistossa.

Seuraavana aamuna herätessään mies ihmetteli aluksi miksi hänen talossaan oli vieras ja hysteerisesti itkevä poika. Kun miehen muisti alkoi palata, hän päätti ettei aikoisi päästää poikaa vielä pois.

Mies piti Meredithiä vankinaan viiden päivän ajan. Sinä aikana hän ehti uhkailla, pelotella ja pahoinpidellä poikaa useita kertoja, ennen kuin Meredith pääsi pakenemaan. Sitä ennen poika oli kuitenkin onnistunut saamaan käsiinsä veitsen, jolla hän oli puukottanut sieppaajansa hengiltä.

Vanhemmat olivat tänä aikana olleet huolesta suunniltaan ja olivat hälyttäneet kaikki mahdolliset poliisit ja hengenpelastusjoukot etsimään kadonnutta poikaa. Meredith selvisi kotiinsa omin voimin mutta onnistui vain vaivoin kertomaan mitä hänelle oli tapahtunut ja mitä hän oli tehnyt. Myöhemmin selvisi että Meredithin siepannut mies oli syyllistynyt useisiin muihin samankaltaisiin tapauksiin.

Meredith ei ollut tapahtuneen jälkeen enää entisensä. Aikaisemmin saadut arvosanat alkoivat laskea eikä poika uskaltanut poistua koulusta ilman että hänen isänsä tai äitinsä kävi hakemassa hänet. Ennen pitkää vanhemmat päättivät että ainoa ratkaisu olisi muuttaa muualle, jonnekin missä mikään ei muistuttaisi vanhasta.

Meredith on vähitellen alkanut päästä yli koettelemuksistaan mutta ne palaavat silti kummittelemaan hänen mieleensä painajaisunissa. Poika ei kuitenkaan enää pelkää liikkua yksin yhtä paljon kuin ennen mutta erityisesti ilta-aikaan hän pyrkii pysyttelemään kotonaan.

Muuta:
-lukuisia fobioita; hematofobia (veri), arsonfobia (tuli), bathmofobia (portaat), brontofobia (ukkonen), klimakofobia (portaissa kaatuminen) ja merinthofobia (sitominen)

Kuvia;
Teddy
Kännykkä

Pelaaja: Hijiri
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Meredith Ridley
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
GP :: Esittelyt :: Miehet-
Siirry: