GP

Gay Paradise.
 
PääsivuKalenteriFAQRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Pegasus (Storm Wilkinson)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Hijiri

avatar

Viestien lukumäärä : 10
Join date : 31.07.2011

ViestiAihe: Pegasus (Storm Wilkinson)   To Elo 04 2011, 05:35Nimi: Pegasus
Ristimänimi: Storm Wilkinson
Ikä: 26
Syntymäpäivä: 24.03
Sukupuoli: mies
Pituus/paino: 185cm/79kg
Suuntautuminen: bi-seksuaali, seme
Kansalaisuus: amerikkalainen
Perhe: äiti ja isä, molemmat ovat kadonneet useita vuosia sitten eikä Pegasus ole osannut kaivata heitä
Ammatti: Pegasus tekee silloin tällöin joitakin hanttihommia, mikäli Pegasus haluaa jotain, hän myös saa sen, oli se sitten laillista tai ei

Luonne: Pegasus on luonteeltaan ailahtelevainen. Hän voi aluksi vaikuttaa ystävälliseltä herrasmieheltä mutta jo seuraavassa hetkessä miehen toinen ja ikävämpi puoli paljastuu. Mies nauttii siitä kun hän saa käyttää muita ihmisiä hyväkseen ja nähdä pelon ja epätoivon näiden kasvoilla. Pegasus turvautuu melko harvoin fyysiseen väkivaltaan, sen sijaan hän alistaa vastustajansa sanoilla ja uhkailulla. Jotkut kuvailevat miestä itsekkääksi kusipääksi, toiset taas mielenvikaiseksi sekopääksi miehen nauraessa asioille, joille ei kuuluisi nauraa. Pegasus itse ei kuitenkaan tällaisista kommenteista voisi vähempää olla kiinnostunut. Hänelle on täysin samantekevää mitä ihmiset hänestä ajattelevat.

Pegasus vihaa heikkoja ja itkeviä ihmisiä. Hän ei myöskään itse halua näyttää tunteitaan, koska kokee niiden olevan vain haitaksi ja kääntyvän ennen pitkää häntä itseään vastaan. Pegasus pitää erityisen kovasti kauhuelokuvista ja kummitustarinoista. Elokuvien saralla hänen suosikkejaan ovat aasialaiset, psykologiset kauhuelokuvat.

Ulkonäkö: Pegasus on pitkä ja melko hoikka, mutta löytyy häneltä lihaksiakin. Hiukset ovat kirkkaanvaaleahkonsiniset ja tavallisesti aseteltuna pystyksi harjakseksi. Miehellä on syvänsiniset (joskin mies käyttää välillä erikoisen värisiä piilolinssejä) ja hiukan normaalia isokokoisemmat silmät, joita kehystävät tummat ja hiukan kaareutuvat ripset. Kulmakarvat kaareutuvat silmien yläpuolelle ja saavat miehen ilmeen näyttämään usein juonikkaalta ja ilkeältä. Pegasuksen iho on normaalia kalpeampi ja hän korostaa tätä ominaisuutta entisestään valkoisella puuterilla.

Pukeutuminen: Pegasuksen vaatetuksen päävärejä ovat musta ja valkoinen, mutta silloin tällöin hänen päällään saattaa nähdä myös tummansinisiä vaatekappaleita. Mies käyttää mielellään ihonmyötäisiä housuja ja pitkähihaisia mustia t-paitoja, joiden päälle hän silloin tällöin vetää vielä valkoisen hihattoman liivin. Kengissä Pegasus suosii erityisesti pitkävartisia saappaita (häneltä löytyy yhdet, jotka tuovat miehelle ~15cm lisäpituutta), mutta myös tummasävyiset tennarit käyvät. Mustavalkoruudulliset rannekkeet, niitit, ketjut, remmit ja korut ovat myös näkyvä osa Pegasuksen pukeutumista. Erikoisin asuste, joita Pegasus käyttää, ovat erilaiset naamiot. Jotkut niistä peittävät vain osan miehen kasvoista, toiset kokonaan. Useimmiten käytetty on musta nenän ja suun peittävä "hengityssuojain". Mies käyttää välillä myös silmälaseja, tosin lähes ainoastaan hämäyksen vuoksi -> Vihollinen voi ajatella, että heikkonäköisen Pegasuksen kimppuun on huomattavasti helpompi päästä koska tämä ei näe täydellisesti.

Lävistyksiä: kulma, leuka, nenä ja korva (helix ja lobe)
Tatuointeja: olkapäässä ja lantiossa

Pitää:
-Ketjut
-Synkät värit
-Pimeä
-Ihmisten pelottelu
-Naamiot
-Kummitustarinat
-Korut ja lävistykset

Ei pidä:
-Söpöt asiat
-Vaaleanpunainen ja muut kirkkaat värit
-Itkevät ihmiset
-Liiallinen uteliaisuus

Menneisyys: Pegasus oli vanhempiensa ainoa lapsi. Pariskunnalla oli jo pitkään ollut rahavaikeuksia, joten he aikoivat ensin antaa lapsensa pois voidakseen säästää tämän kurjalta lapsuudelta. He päättivät kuitenkin viime hetkellä toisin ja päättivät pitää Pegasuksen ja taata tälle mahdollisimman hyvät ensimmäiset vuodet. Parin kuukauden jälkeen vanhemmat tulivat lopulta siihen tulokseen, etteivät he pystyneet elättämään edes itseään kunnolla, joten he katsoivat parhaaksi luovuttaa lapsen jonkun "parempiosaisen" hoiviin. Sattumalta naapurikorttelissa asui varakas pariskunta, joiden kotiovelle pieni Pegasus jätettiin.

Pegasus varttui uuden perheensä valvonnassa leikki-ikäiseksi ja koulunsa aloittavaksi lapseksi. Hän vaikutti täysin terveeltä ja kaikin puolin aivan tavalliselta pojalta. Vähän ennen seitsenvuotissyntymäpäiviään Pegasus teki kuitenkin jotain, joka sai hänen sijaisvanhempansa kauhistumaan. Hän alkoi viskoa pöydällä olevia tavaroita lattialle eikä kehotuksista huolimatta suostunut lopettamaan. Kun häntä vaadittiin pyytämään anteeksi, päätyi poika vain nauramaan kuin kyseessä olisi ollut hyväkin vitsi. Tuon tapauksen jälkeen ei perheen elämä ollut enää entisensä. Sohvatyynyjä alkoi löytyä yhä useammin lattialta, olohuoneen lasiovinen vitriini säpäleinä ja jauho- ja sokeripussit ripoteltuina pitkin keittiön pöytiä ja lattiaa. Neuvottomana ja huolestuneena siitä mikä ihme Pegasusta mahtoi vaivata, poika päätettiin viedä psykologin vastaanotolle, jotta saataisiin selville mikä poikaa vaivasi.

Pegasuksella todettiin alkava ADHD ja lisäksi psykologia avustanut lääkäri kertoi mahdollisuuksista persoonallisuushäiriöön. Poika päätettiin ottaa toistaiseksi tarkkailuun. Ensimmäisten päivien ajan kaikki tuntui sujuvan melko normaalisti mutta toisen viikon alussa Pegasus alkoi saada omituisia kohtauksia, joiden aikana hän kavahti kaikkea liikkuvaa ja huusi niin kauan ettei lopulta saanut pihaustakaan kuuluviin. Lääkärit päättivät ottaa pojan jokapäiväiseen tarkkailuun uusien kohtausten varalta.

Pegasus ei ehtinyt tutustua muihin ikäisiinsä, sillä kohtausten vuoksi hänet pidettiin eristyksissä muista sairaalan potilaista eikä hänen luonaan saanut käydä vieraita. Lääkäritkin alkoivat pikkuhiljaa pelätä Pegasuksen luokse menemistä, erityisesti sen jälkeen kun poika alkoi heitellä lääkäreiden toimittamia ruoka-annoksia lattialle ja uhkailla lähestymässä olevia haarukalla tai veitsellä. Uusia tutkimuksiakin oli lähes mahdotonta tehdä, sillä poika ei päästänyt ketään lähelleen. Lääkärit alkoivat olla neuvottomia eikä ratkaisua näyttänyt löytyvän.

Muutosta parempaan ei tuntunut löytyvän. Pojan kohtaukset alkoivat olla jokapäiväisiä ja tuon tuostakin hoitajat joutuivat käyttämään kaikki voimansa saadakseen Pegasuksen rauhoittumaan rauhoittavien lääkkeiden avulla. Osa heistä alkoi jo harkita, että poika olisi parasta sulkea mielisairaille tarkoitettuun hoitolaitokseen.

Pojan varttuessa teini-ikäiseksi sijaisvanhemmat alkoivat olla lopen uupuneita hankalan kasvattilapsensa käytökseen ja he alkoivat hiljalleen pelätä oman turvallisuutensakin puolesta, mikäli Pegasus jonain päivänä päätettäisiinkin kotiuttaa. Perhe päätyi ennen pitkää muuttamaan pois vanhalta kotiseudultaan.

Pegasus vietti muutamia vuosia erilaisilla osastoilla ja hoitolaitoksissa, ilman minkäänlaisia näkyviä tuloksia. Sairaanhoitajat eivät uskaltaneet lähestyä häntä ja ennen pitkää poika päätyi vain makaamaan sänkyynsä kahlittuna, huutaen ja riehuen sen verran mitä sänkyyn kytketyt siteet antoivat myöten.

Pegasus karkasi viimeisimmästä sairaalasta 18-vuotiaana. Tuolloin hänen huoneessaan käynyt hoitaja oli irrottanut siteet väliaikaisesti eikä Pegasus ollut lainkaan epäröinyt käyttää tilaisuutta hyväkseen. Hän oli kolkannut sairaanhoitajan ja paennut välittömästi hälytyspillien kaikuessa sairaalan käytävillä. Tapahtuneen jäl
keen Pegasus hyppäsi ensimmäiseen mahdolliseen rahtilaivaan, jolla hän matkusti pois silloisesta kotimaastaan.

Pegasuksen pakomatka päättyi Sunnywaves-nimiseen kaupunkiin hänen ollessa parinkymmenen. Vielä toistaiseksi mies ei ole nähnyt syytä vaihtaa maisemaa vaikka jatkuva auringonpaiste välillä käykin hermoille.

Muuta: Pegasus on allerginen joillekin sitrushedelmille (appelsiini, kiiwi), pähkinöille ja kalalle.

Pelaaja: Hijiri

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Pegasus (Storm Wilkinson)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
GP :: Esittelyt :: Miehet-
Siirry: