GP

Gay Paradise.
 
PääsivuKalenteriFAQRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Rhett Oliver

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Rame

avatar

Viestien lukumäärä : 45
Join date : 31.07.2011

ViestiAihe: Rhett Oliver   To Elo 04 2011, 05:30


Nimi: Rhett Tony Oliver
Ikä: 28 (31.7)
mies, kaikkiruokainen

Ammatti: ei ole mutta on kuitenkin opiskellut baarimikoksi.
Rikollisuus: lukuisat raiskaukset + huumausaineiden salakuljetus ja muut hieman pienemmät rikokset. Jäi kiinni lopullisesti muuan raiskauksen aikana(uhrin saa luoda ken tahtoo jos tahtoo mielenkiintoista peliä aikaiseksi ;D).
Tuomio: 5 vuotta ehdollista vankeutta. Nykyään ehdonalaisessa useiden anomusten jälkeen.

Perhe: vanhemmat kuolleet, pikkuveljensä yksi veljelleen ehdotonta vankeutta vaatineista raiskauksen uhreista, isosisko, isoveli, pikkusisko (kaikki kääntäneet selkänsä hänelle ja koettavat parhaansa mukaan unohtaa hänen olemassa olonsa)


Luonne & Käyttäytyminen: Rhett ei siis todellakaan ole siitä mukavimmasta päästä mitä hänen teoistaan voi olettaa. Hänelle on todettu sekä mielenterveydellisiä poikkeavuuksia että vakava seksiriippuvuus. Tästä syystä moni ei ymmärrä miksi herra on päästetty ehdonalaiseen mutta Rhettin itsensä mielestä hänen vapautensa oli vain ja ainoastaan oikeudenmukaista. Totta kai…
Rhett on siis mies jonka mielessä pyörii seksi kaksikymmentäneljä tuntia vuorokaudessa ja jos hän ei seksiä saa hän hankkii sitä väkisin, mikä kertookin sen ettei hän ole järin kärsivällinen eikä omaa täysin inhimillisiä tunteita.

Rhett osaa olla myös ystävällinen mutta sekin saattaa usein olla vain esitystä jotta hän saisi tahtomansa. Huumorintajukin miehellä on usein sitä kaksimielisempää sorttia.
Välistä hän saattaa vain pysytellä vaiti ja tarkkailla tilannetta sivusta mutta tilaisuuden koittaessa iskee nopeasti ja huomaamattomasti.
Rhett ärtyy nopeasti eikä silloin kenelläkään ole mukavaa mistä voikin siis päätellä ettei häntä kannata ärsyttää.

Rhett on alkoholia nauttineena tietysti entistäkin karkeammin juuri se oma itsensä eli sekopäinen ja suorastaan päällekäyvä…
Hän välittää entistäkin vähemmän muiden mielipiteistä ja on entistäkin vihjailevampi sanoissaan ja teoissaan.
Ärtyessään Rhett vaatii oikeuksiaan ja väittää olevansa syrjitty. Rhett omaa mielestään täydet oikeudet niin tekoihinsa kuin mielipiteisiinsäkin. Hän omaa itse selkeät mielipiteet ja periaatteet joista hän luistaa vain todella, todella harvoin.

Rhett pitää usein myös pienimuotoisia palopuheita niin baareissa ja kapakoissa kuin ostoskeskuksissakin. Hän tietenkin kannustaa laittomasti ihmisiä hakemaan omia oikeuksiaan ja tekemään mitä mieli vain tekee mutta hän osaa pukea sanansa sellaisiksi etteivät useat edes tajua tekevänsä laittomuuksia seuratessaan hänen ohjeitaan.
Rhett on kova puolustelemaan itseään ja siitä johtuen hän on välttänyt ne useat muut syytteet joita on niskoilleen saanut. Osasyynä on tietysti toiminut myös todisteiden vähäinen määrä mutta toki miehen puheillakin on merkitystä ollut…


kuvissa: Wednesday13(Murderdolls)

Ulkonäkö: 178 senttimetriä pitkä(painon voi arvioida kuvista). Rhett omaa mustat, pitkät hiukset jotka on teettänyt rastoiksi etummaisia hiustupsuja lukuun ottamatta. Hän on ajellut kulmakarvansa eikä useasti jaksa niitä itselleen kuitenkaan piirtää vaikka kasvonsa ovatkin ilman kulmakarvoja varsin tunnetut kiitos hänen saamansa vankilatuomion. Silmiään kuitenkin reunustavat usein varsin vahvat kajaalit jotka vain lisäävät hänen hieman pelottavaa, narkkarinomaista ulkonäköään.
Vaatteinaan Rhett useimmiten käyttää farkkuja ja t-paitaa mutta kaikki riippuu hänen mielialastaan ja siitä mitä hän on aikeissa tehdä…

Käsivarsiaan koristavat muutamat tatuoinnit ja rintakehältään niitä löytyy lukuisia lisää (ks. kuvat). Myös huulikorun mies omaa(alahuulessa, keskellä) mutta siihenpä hänen lävistyksensä ja tatuointinsa päättyvätkin eikä Rhett ole näillä näkymin aikeissa hankkia niitä lisääkään.


Menneisyys: Rhett syntyi kolmanneksi lapseksi perheeseensä ja jäi kieltämättä aika vähälle huomiolle sillä vain paria vuotta hänen jälkeensä syntyi jo hänen seuraava sisaruksensa, pikkuveli joka vei sekä vanhempien että vanhempien sisarusten huomion hänestä.
Rhettistä kyllä huolehdittiin mutta vain sen verran mitä pakko oli ja se sai tuossa vaiheessa jo kymmenenvuotiaan Rhettin vihaamaan hänen omaa perhettään ja niin hän ryhtyi satuttamaan sisaruksiaan.
Rhett annettiin pian sen jälkeen huostaan mutta tuossa vaiheessa Rhett kuitenkin läheni jo täysi-ikäisyyttä ja päästyään eroon hänet huostaan ottaneesta pariskunnasta palasi Rhett kotikaupunkiinsa.
Hänen perheensä vaikutti pärjäävän varsin hyvin ilman häntä ja ikään kuin kostona näille hän aloitti ne lukuisat raiskaukset joista hänet myöhemmin tuomittiin. Hänen ikävä menneisyytensä toimi myös osasyynä sille miksi Rhett lopulta, 23-vuotiaana raiskasi oman pikkuveljensä.

Sunnywavesiin Rhettin tie johti vain hieman sen jälkeen muuan huumekeikan sattuessa osumaan tuon kaupungin lähistölle ja tässä samaisessa kaupungissa Rhett jäi myös kiinni 25-vuotiaana.
Kolmen vuoden vankeuden jälkeen hän kuitenkin sai mahdollisuutensa ehdonalaiseen ja näin ollen hän nyt liikuskelee vapaana Suinnywavesissa.
Hänen ehdonalaisvalvojansa on hieman epäaktiivisempaa sorttia eikä ota selvää miehen tekosista vaan uskoo tämän jokaisen sanan.
Rhett on myös useiden täkäläisten tietoudessa joten hänet tunnistetaan jo pelkän ulkonäönkin perusteella ja hänet osataan sen avulla myös liittää niihin useisiin raiskauksiin jotka hän on itsenäisesti suorittanut…


Kiihottaa:
- vastahakoisuus
- vähäinen vaatetus(totta kai)
- seurustelusuhde(eli herra siis kerjää turpiinsa panojensa mahdollisilta poikaystäviltä)
- eläimellisyys(tätä herra omaa itsekin)
- uhkaukset
- vähättely(tahtoo todistaa pystyvänsä johonkin mihin hänen ei uskota pystyvän)

Ei kiihota:
- seksileikit
- vihjailut(vaikka toki hän niihin yleensä suostuu jos seksistä on kyse)
- mielistely

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Rhett Oliver
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
GP :: Esittelyt :: Miehet-
Siirry: