GP

Gay Paradise.
 
PääsivuKalenteriFAQRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Dwight Thoresen

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Rame

avatar

Viestien lukumäärä : 45
Join date : 31.07.2011

ViestiAihe: Dwight Thoresen   To Elo 04 2011, 05:09


( D = oikeanpuolimmainen )

Dwight Thoresen
25 vuotta (syntynyt 22.07)
195 senttimetriä pitkä, sairaalloisen laiha ruipelo
mies, biseksuaali
media-assistentti --> ääniteknikko

On usein mukana järjestämissä tapahtumia joissa ääniteknikon taitojaan tarvitaan ja vastaa silloin tällöin myös baarien (ja pyydettäessä muidenkin vastaavien) iltaohjelmasta, johon useimmiten kuuluu musiikin järjestäminen.

Perhe:
- isä
- äitipuoli
- isosisko(30)
- pikkusisko(18)
- isovelipuoli(28)
Siviilisääty:
- sinkkusisäisesti

Dwight on helposti luokiteltavissa mieheksi, jota pidetään itserakkaana, välinpitämättömänä ja - ennen kaikkea - tyhmänrohkeana. Ja ne jotk niin luulevat.. ovat oikeassa.
Siinä missä muut kokevat baari-iltanaan tarvetta päästä pikapanolle baarin vessatiloihin, Dwight tuntee pakottavaa tarvetta saada todistaa olevansa vahva - vaikkei siltä todellakaan ole koskaan näyttänytkään - ja pystyvänsä melkein mihin tahansa.
Noh, arvatenkin tästä usein seuraa se, että nuorukainen saa turpiinsa tai muutoin vain onnistuu hankkiutumaan ongelmiin. Joskus hän onnistuu itsekin mukiloimaan itsensä mustelmille, joten köriläiden ei tarvitse nähdä vaivaa siihen.

Dwight, esimerkiksi, ei ymmärrä, miksei suklaa ole välttämättä hyvä lohdutuslahja, jos joku tuttavistaan sattuu potemaan itsetunto-ongelmia eikä hän ymmärrä, kuinka joku voi pitää lapsia suloisina, kun hän itse tahtoisi vain talloa kakarat maahan ja jättää siihen kuolemaan.
Dwight pitää murheet sisällään eikä osaa vuodattaa niitä kenellekään. Hän riehuu ja hajottaa paikat tunnesotkujensa keskellä, ei osaa hallita kiukkuaan ja kaiketi tarvitsisi kovasti jonkin sortin apua itsensä hillitsemiseen.

Tuntemattomia kohtaan Dwight osaa olla välinpitämätön, mutta häntä on lähestulkoon yhtä helppo lukea kuin avointa kirjaa, joten hänet saa kyllä helposti suuttumaan jos vain sitä ajaa takaa, joskin yllättävän helposti hänestä saa jonkin ystäväntapaisenkin, vaikkakin Dwightin luottamus tulee ansaita, sitä ei vain hetkessä saa arvaamalla hänen lempivärinsä.
Dwight on myös äkkipikainen eikä yleensä harkitse tekojaan ennen toimimista. Tuo luonteenpiirre johtaakin hänet usein ongelmiin eikä nuorukainen niistä selviä ainakaan lihasvoimillaan. Tilannetta yleensä ainoastaan pahentavat hänen julkeat, periksiantamattomat sanansa, joita niitäkään Dwight ei yleensä kahta kertaa harkitse.
Hän ei myöskään katso tarpeelliseksi ajatella muiden tunteita ja näin ollen hänen sanansa ovat kuin huuliltaan tihkuvaa myrkkyä ja vaikuttavat syvästi herkimpiin, siinä missä hänestä ei kuitenkaan ole näitä juurikaan ruumiillisesti vahingoittamaan.


kuvissa Mathew R. Cain

ulkoisesti

Dwightilla on luonnostaan vaaleanruskeat hiukset, joita hän varsin tiheään tahtiin värjää mustiksi. Hänellä on tapanaan jättää etummaiset, niin sanotut 'etuhiuksensa' tupeeraamatta ja näin ollen hän tupeeraa ainoastaan taaemmat hiukset, jotka ovat usein lyhyytensä vuoksi pörrössä jo ilman takutustakin.
Dwightin silmiä ei voi sanoa suuriksi, eivätkä hänen kasvonpiirteensä niitä juurikaan korosta, mutta meikkinsä kylläkin tuntuu vievän huomion hänen kasvojensa muista ominaisuuksista juurikin hänen silmiinsä, jotka ovat väriltään niinkin tylsät kuin hailakanvihreät.
Dwightin nenä se onkin sitten hauska tapaus. Hänen nenänsä luu on kyllä jämerä, muttei se siltikään tee hänen nenästään suurta eikä peitä sen luonnostaan tekemää hyppyriä. Joskin nenänsä antaa välistä kasvoilleen jotenkin nuhaisen ja unisen vaikutelman juurikin tuon hyppyrin vuoksi.

Dwightin kasvot näyttävät edestäpäin katsottuina laihoilta ja siroilta, mutta sivusta katsottaessa saa jälleen aivan erilaisen vaikutelman, mikä tekeekin miehestä heti huomattavasti erinäköisen riippuen siitä, mistä kuvakulmasta häntä katsoo.
Huulensa ovat pienet ja ohuet, muttei se tarkoita sitä, etteivätkö ne soveltuisi kerrassaan oivasti suutelemiseen.

Dwightilla ei ole lukuisia tatuointeja, mutta yksi hyvin huomattava sellainen hänellä on. Tuo tatuointi peittää hänen selkänsä ja toisen käsivartensa. Tatuointi on tehty näyttämään luilta ja lihaksilta eikä sillä ole varsinaisesti mitään syvempää tarkoitusta (katso kuvat).
Lävistyksiä hänellä on molemmissa korvissaan kolme alhaalla, yksi alahuulessaan keskellä ja sittemmin hän on hankkinut itselleen myös septumin, eli renkaan nenäänsä, keskelle, noin sanotun 'sonninrenkaan'.

Dwight on suhteellisen laiha ruumiinrakenteeltaan, joskaan ei pelkkä luukasa - mutta hyvin lähellä sitä. Hän ei katso olevansa alipainoinen vaikka sitä onkin eikä näin ollen huolehdi kunnolla syömäpuolestaan, kunhan juomapuolta riittää ja tuota juomapuoltahan usein edustavat kaikki mahdolliset alkoholipitoiset juomat.
Dwight pukeutuu yleensä farkkuihin jotka saavat hänen takapuolensa näyttämään lähes olemattomalta ja mielensä mukaan joko tummaan tai vaaleaan t-paitaan. Bootsit toimivat joskus kenkinään, mutta suurimman osan ajastaan hän säilyttää rakkaitaan kaapissa ja käyttää niiden sijaan musta-valkoisia tennareita.
menneisyys

Dwight vietti lapsuutensa ihannoidulla tavalla. Hänellä oli äiti, isä ja isosisko. Mikään ei olisi voinut mennä pieleen, eikä mikään mennytkään ennen kuin hänen pikkusiskonsa syntyi. Äitinsä kuoli mainitun pikkusiskon syntymään ja siitä johtuen isänsä oppi vihaamaan nuorimmaistaan. Dwight oli perheestään se osapuoli joka oli 4-vuotiaana liian nuori ymmärtämään äitinsä kuolemaa eikä missään vaiheessa vihannut pikkusiskoaan. Hän toimii tämän tukena nykyäänkin kun isänsä on jo mennyt uusiin naimisiin. Äitipuolensa toi mukanaan Dwightille isoveljen jonka ’ystävällisellä’ avustuksella perheen nuorimmaisesta pojasta tuli narkomaani ja pikkurikollinen.
Isänsä – sen paremmin kuin äitipuolensakaan – ei tiedä velipuolen osallisuudesta Dwightille tapahtuneeseen muutokseen eikä hän sitä kykene näille kertomaan sillä hän pitää sitä heikkoutena; muiden ilmiantamista.

Dwight sai vieroitusta ja useista pakoyrityksistään huolimatta vietti hoidossa vaaditun ajan ja pääsi eroon huumeista. Tähän mennessä hän pitää sitä elämänsä suurimpana saavutuksena.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Dwight Thoresen
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
GP :: Esittelyt :: Miehet-
Siirry: