GP

Gay Paradise.
 
PääsivuKalenteriFAQRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Ives Richardson

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Rame

avatar

Viestien lukumäärä : 45
Join date : 31.07.2011

ViestiAihe: Ives Richardson   To Elo 04 2011, 04:11"Some things are worth dying for
And baby that ain't me.
I'm sorry that you couldn't escape
This curse of me."


Ives Warren Richardson, lempinimi Ivvie
25-vuotias (3.2)
170 senttimetriä pitkä, aikamoinen ruipelo
mies, biseksuaali
ammatiltaan tatuoija/lävistäjä, omistaa Ivvie's- nimisen tatuointi- ja lävistysstudion keskustassa

Ivvie saa Andy Sixxin äänen :3
//koska Damien Carrionin lauluääni ei yksinkertasesti kuulosta yhtään Ivvieltä! :'o

perhe:
- isä Everett(edesmennyt)
- äiti Lilah (ei tietoa)
- pikkusisko Nathania (10v., adoptoitu)
- isoveli Blake (27v.)
siviilisääty:
- sinkku

ystävät / tutut:
- Abby Banks / ex-kihlattusisäisesti

Ives oli kenties ennen välinpitämätön juoppo, jonka lempilausahduskin kuului “You don’t need luck when you don’t  give a fuck.”
Välinpitämätön mies on lähinnä omaa terveyttään ajatellen, eikä luonnollisestikaan perusta ihmisistä, jotka eivät osaa ottaa häntä tosissaan tai halveksuvat häntä. Toisaalta Ives on vaikea saada suuttumaan, sillä hän yleensä ottaa vakavatkin asiat vastaan sarkastisen huumorin kera.

Ives kaikesta huolimatta on luonteeltaan irstas eikä säästele rivouksiaan. Hänen alkoholinkäyttönsä kenties on rauhoittunut, muttei se tarkoita sitä, etteikö hän yhä kittaisi olutta myös työajalla. Hänen säännöistä piittaamaton, vekkuli luonteensa ei ole kadonnut minnekään, eli toisin sanoen tämä jo kaksikymmentäkolmevuotias mies käyttäytyy yhä kuin ala-asteikäinen pikkupoika.

Ives ei myöskään ole muuttunut sen osalta, millaisena hän itsensä näkee. Hän ei pidä itseään herrasmiehenä eikä hän pidä heikkouksistaan. Hän näkee heikkouksia yhä kaikkialla itsessään ja ostoskeskuksessa sattuneen ammuskelun jäljiltä hänen vääntynyt nilkkansa karsii loistavasti punapään itsetuntoa.
Keppien kanssa nilkuttaminen ja hengästyminen jo ainoastaan portaissa tai kaappeja aukoessa ei juurikaan piristä miestä, joka jo muutenkin sättii itseään kyyneleistä ja surusta siinä missä myös mielestään liian hellistä rakkaudenosoituksista.

Ives ei yleensä suutahda pienistä, mutta saattaa toki esittää loukkaantuvansa, mikäli siten saa paremmin tahtonsa perille. Kaikin puolin, niin uupuneena kuin energisenäkin, hän on kuitenkin varsin pirteä ja leikkisä persoona.
Hän ei ota mitään turhan vakavasti, mistä saattaa lopulta kehkeytyä harmejakin. Laskujensa suhteen mies kuitenkin on tunnollinen ja työskentelee taatusti jalkapuolena ja kuumeisenakin, tapahtui mitä tapahtui.

Itse asiassa Ivesilla on usein vaikeuksia pysytellä aloillaan. Hän mieluusti tekee työntäyteisiä päiviä ja buukkaakin usein työpäivänsä kukkuroilleen siten, että ehtii hädin tuskin hengähtää asiakkaiden ja juoksevien bisnesten välillä. Sellaiset päivät ovat muutoinkin kuin ainoastaan rahallisesti tuotteliaita ja iltaan jää kuitenkin aikaa ystävillekin.


kuvissa: Damien Carrion

ulkoisesti

lävistykset:
- kaksi huulikorua oikealla puolella alahuulessaan
- kielikoru
- smiley (ylähuulen takana)
- napakoru
- septum (eli sonninrengas nenässään)
- neljä korvakorua oikeassa korvassaan, alinta venytetty 10 mm, sama vasemmassa korvassaan, mutta vasemmassa korvassaan myös ylhäällä kaksi rustokorua

tatuoinnit:
- molemmissa käsissä hauiksen kohdalla (ks. kuvat)
- alavatsassa oikealla puolella; klik
- alavatsassa vasemmalla puolella nimi “Abby” kirjoitettuna tällaisella fontilla; klik (ja tuo kruunu mukana myös)
- vasemmassa kintussa polvesta nilkkaan saakka; klik

Ives on kaikin puolin yhtä räväkkä ulkoisesti kuin on luonteeltaankin. Useat lävistykset ja tatuoinnit antavat hänestä varsin rajun vaikutelman, mutta hihhuliluonne ja räikeän punaiset hiukset riittävät laimentamaan tuota vaikutelmaa siinä missä Ivesin vartalonpituus ja hoikkuuskin sitä vähentävät. Punapää koettaa parhaansa mukaan pitää kaljavatsan poissa, sillä hän ei pidä sellaista missään määrin seksikkäänä ja näin ollen hän joutuu välistä käymään kuntosalilla, muttei pidä sitä lainkaan vastenmielisenä tekona vaan ennemminkin palveluksena omalle ruumiilleen.

Ives on antanut sittemmin hiustensa kasvaa varsin pitkiksi, ja värjää niitä enää satunnaisesti pitääkseen ne hieman paremmassa kunnossa.

Punapää ei pidä nenästään - muttei suinkaan vaikerra sitä koko maailman kuultavaksi - eikä huulistaan.
Silmänsä ovat suhteellisen suuret ja usein mustalla kajaalilla rajatut ja mustalla luomivärillä korostetut. Väriltään silmänsä tavoittelevat hailakkaa sinistä ja tarpeeksi kirkkaassa valaistuksessa silmänsä näyttävät lähestulkoon kokonaan valkoisilta. Silloin tällöin hän saattaa käyttää erilaisia piilolinssejä, mutta niidenkin käyttö on iän kertymisen myötä vähentynyt.

Mies on usein tyytymätön kulmakarvoihinsa ja vuoroin kasvattaa niitä takaisin, vuoroin raivokkaasti ajelee ne jälleen pois. Useimmiten hänellä on kuitenkin hieman sänkeä kulmakarvojensa paikkeilla ja mies piirtää kulmakarvansa tuon sängen mukaisesti, muttei kuitenkaan anna kulmakarvojensa kasvaa takaisin.
Ives ei yleensäkään pidä karvoituksesta ja hän ajelee usein myös kainalokarvansa. Muista karvoista ei puhuta. Joskin punapää on aina omannut varsin vaalean karvoituksen, joten näin ollen hän ei näe tarpeelliseksi raakata arempia alueitaan kovin tiheään tahtiin. Joskin noiden mieltymystensä vastaisesti hän ei koskaan ole harkinnut luopuvansa alavatsaltaan aina housujen kauluksen sisäpuolelle johtavasta ‘viivasta’.

Ives ruskettuu helposti eikä totta puhuen pidä ruskettumisesta lainkaan, joten hän ei vietä kesäpäiviään kovin usein hiekkarannoilla ja aurinkoisina päivinä saattaa mieluummin pysytellä viileässä sisällä kuin painella suorastaan saunan lämpötiloja hipovaan ulkoilmaan.
Punapää nauttii eniten syksystä ja talvesta, jolloin on mukavan viileää ja vaaleaa eikä paahtavasta helteestä ole tietoakaan.

Pukeutumisensa puolesta Ives on vähemmän omalaatuinen, mutta häntä usein pidetään omalaatuisena hänen muun ulkonäkönsä vuoksi. Usein vaatteikseen riittävät tummanharmaat collegehousut - joita hänellä onkin useammat, ovathan ne hänen suosikkinsa - ja hieman ihoa myötäilevä t-paita tai pitkähihainen, väri paitojen suhteen vaihtelee mustasta tummanharmaaseen ja siitä jälleen tummanvihreään ja tummanpunaiseen.
Skeittarit käyvät kengistä. Festivaaleille ja muihin tapahtumiin hän saattaa pukeutua hieman tarkemmin ja tummempiin, huomiota enemmälti herättäviin kamppeisiin, vaikka hän herättää varsin paljolti huomiota oli hänellä yllään millaiset vaatteet tahansa.

Alusvaatteiden suhteen Ives on tylsä. Hän pitää joko mustia hipstereitä tai tummanharmaita tai mustia boksereita, joita kaikkia häneltä toki löytyy useammin kappalein, mutta useimmiten punapään saa huomata viihtyvän ennemmin ilman alusvaatteita.
Ja koska hän pitää housujaan varsin alhaalla, lähestulkoon puolivälissä takapuoltaan ja lyhyitä t-paitoja, saattaa sen usein myös huomata. Joskin takapuolensa mies kyllä pyrkii pitämään piilossa, mutta alavatsansa ja lantionsa suhteen hän ei ole aivan niin tarkka.silloin ennen vanhaan

Ives syntyi amerikkalaisespanjalaiseen perheeseen, toiseksi poikalapseksi. Häntä kolme vuotta vanhempi Blake oli osoittautunut kerrassaan toivottomaksi tapaukseksi. Poika parkui yhtenään eikä suostunut minkäänlaiseen yhteistyöhön. Noh, loppujen lopuksi kuitenkin varsin tuoreet vanhemmat olivat ensimmäisen poikansa käytöksestä päätelleet kaiken, mitä lapsista sittemmin tiesivät eivätkä osanneet odottaa sen parempaa käytöstä seuraavalta pojaltaankaan.
Ives antoi hieman erilaisen käsityksen, ollen kuin vastakohta kolmivuotiaalle veljelleen. Hän piti hädin tuskin ääntäkään ja itki vain nälkäänsä tai ikäväänsä, eikä aina silloinkaan. Vauvalla oli vain tapana tuijottaa vanhempiaan suklaasilmillään elettäkään tekemättä. Blake ei ollut kovin innoissaan siitä, että pikkuveli sai hänen vanhempansa heltymään ja jäätyään huomiotta tämä rääkyi entistäkin äänekkäämmin.

Vuosien kuluessa isoveljensä muuttui yhä vain mustasukkaisemmaksi ja Ives teki parhaansa miellyttääkseen isoveljeään, jonka kuitenkin olisi pitänyt toimia hänen esikuvanaan. Tuolloin vielä alle kymmenvuotias Ives sai kuitenkin aina isältään moitteita koettaessaan käyttäytyä kuin isoveljensä ja siitä kaiketi myöhemmin, teini-iässä, kehkeytyi tämän normaaliakin kapinallisempi käyttäytyminen.

Noh, Ives kaikesta huolimatta täytti kymmenen, siinä missä isoveljensä täytti jo kolmetoista ja perhe sai jälleen lisäystä, tällä kertaa tyttövauvasta. Nyt jäivät molemmat veljekset huomiotta ja Ives oppi ottamaan mallia isoveljestään, mistä johtuneekin se, että teini-ikään tultaessa nuorukainen karkaili yhtenään kotoaan, ensin ainoastaan yhdessä isoveljensä kanssa ja tämän muutettua kotoaan, hän alkoi karkailla yksinään.
Pikkusisko Nathania oli vienyt epätoivoisiksi käyneiden vanhempien huomion pois heidän kiukuttelevasta nuorimmasta pojastaan ja he päättivät kasvattaa tytön parhaansa mukaan hyvin, siinä missä näkivät Ivesin jo toivottomana tapauksena - samankaltaisena, kuin millaiseksi hänen isoveljensäkin oli muuttunut.

Ivesin täytettyä jo kolmentoista heidän äitinsä yllättäen katosi ja isänsä joutui toteamaan, ettei kyennyt huolehtimaan pienestä tyttövauvasta yksinään. Niinpä tytär jouduttiin antamaan adoptoitavaksi. Seuraavina vuosina isänsä tila huononi entisestään ja jo ennen Ivesin kahdeksantoistavuotissyntymäpäivää tämä kuoli useista erinäisistä syistä vietettyään jo useita viikkoja sairaalassa.
Jatko-opiskelu ei käynyt tuolloin jo hiuksiaan punaisiksi värjänneen, kahtakymmentä tavoittelevan Ivesin mielessäkään ja mitäs suotta, kun saattoi pistää pystyyn bändin - olihan hän soittanut kitaraa jo kymmenvuotiaasta eteenpäin, Nathanian synnyttyä ja vietyä vanhempiensa kaiken huomion - ja pätkätöillä ansaituilla rahoilla punapää sai oppia lävistäjän ja tatuoijan työtehtävistä.

Ihmeet sen kun jatkuivat Ivesin saatua lainaa pankista ja nopeasti hän huomasikin jo löytäneensä paikkansa tästä yhteiskunnasta, Sunnywavesistä. Siinä samalla hän myös löysi todellisen suuntautumisensa.
Ives perusti vuotta myöhemmin hyvän ystävänsä Emin kanssa tatuointi- ja lävistysliikkeen, mutta ystävänsä yllättäen kadotessa Ives sai ikävän muistutuksen menneisyydestään ja pyysi nopeasti uutukaisempaa ystäväänsä Wrathia avukseen liikkeeseensä. Musamaailman vietyä Wrathinkin toisaalle kiireineen, jäi Ives pitämään liikettä pystyssä yksinään ja etsiikin itselleen työkumppania tai vähintäänkin harjoittelijaa / väliaikaista työntekijää.
Nykypäivänä punapään omistaman lävistys- ja tatuointiliikkeen löytää Ivvie's nimen takaa.

Ostoskeskuksessa sattuneessa ammuskelussa punapää loukkasi vasemman nilkkansa ja löi rajusti päänsä kaaduttuaan rullaportaissa. Hän sai kepit auttamaan elämäänsä ja hänellä todettiin lievä aivotärähdys.

Parisuhteista:

Ives on seurustellut elämässään muutamia kertoja, mutta on sittemmin hylännyt ajatuksenkin parisuhteisiin hakeutumisesta edellisensä vuoksi. Hän päätyi muutamia vuosia sitten yllättäen yhteen Abby Banksin kanssa, petti tätä muutamaan otteeseen ja kaikesta huolimatta kaksikko onnistui pitämään parisuhteen yllä.
Vasta kihloihin menon jälkeen kumpaisenkin elämä - suurimmaksi osin Ivesin kasvaneen juopottelun vuoksi - otti suunnakseen jatkuvan alamäen ja parisuhde päättyi.

Tuota on kulunut nyt puolitoista vuotta eikä Ives sittemmin ole tutustunut turhan tarkkaan yhteenkään panoonsa. Osittain kenties siitä syystä, että mies - sitä itselleen myöntämättä - yhä haikailee Abbyn perään.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Ives Richardson
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
GP :: Esittelyt :: Miehet-
Siirry: