GP

Gay Paradise.
 
PääsivuKalenteriFAQRekisteröidyKirjaudu sisään

Katso aiheet joihin ei ole vastattu
 

Keskusta

 
AiheetViestejä
Viimeinen viesti
Ei uusia viestejä

FilmCity

FilmCity on suurehko mustavalkoisesti sisustettu videovuokraamo jonka seinillä on mustavalkoisia kuvia vanhoista elokuvista. Hyllyt ovat melko korkeat valkoiset ja metallia ja ne on aseteltu siististi liiketilaan. Elokuvat ovat aina hyvässä järjestyksessä hyllyissä ja uutuuksia saapuu joka viikko. Tiski on suurehko ja tilava ja siinä on kansio jossa on kuvat tulevien uutuus elokuvien kansissa sekä sen edessä musta laatikko jossa on myytävänä julisteita. Liikkeen takaosasta pääsee suurehkoon huoneeseen, joka on sisustettu samaan tyyliin kuin muu liikettila, ja jonka peräseinällä on suuri valkokangas sekä elokuvankatselu laitteet ja sen edessä kaksi pehmeää mustaa sohvaa. Huoneen takaseinällä on popcorn kone ja limsa-automaatti. Huonetta on mahdollista vuokrata elokuvien katseluun.
00
Ei uusia viestejä

Puisto

Nyt se on täällä! Kauan kaivattu puisto! Puisto luo tähän kaupunkiin aivan erilaista meininkiä kuin kaupunkia yhdeltä sivulta reunustava meri. Puisto on lehtipuiden reunustama, sitä halkoo kaksi eri polkua jotka yhdistyvät keskellä polkua. Penkkejä puistossa riittää ja koko alue ei tunnu kuuluvan Sunnywavesin yleiseen katukuvaan vaikka puisto itsessään sijaitseekin keskellä kaupunkia. Päivisin pinkikretkiä saattaa pitää lähestulkoon häiriöttä mutta öisin puisto on melkeinpä kaupungin vaarallisin paikka.
00
Ei uusia viestejä

Mallitoimisto Rêve

Suuri valkoinen rakennus, jossa on paljon ikkunoita ja muutenkin lasia. Rakennuksessa sijaitsee hyvinmenestyvä mallitoimisto Rêve sekä muotilehti Beautén toimitus. Rêve hakee jatkuvasti uusia malleja ja Beauté uusia toimittajia! Yrityksen omistaja: Andrien Sacheverell(Luseina)
00
Ei uusia viestejä

Smooth

Parturi on sisustettu punaisen sekä mustin sävyin ja kaikki paikat kiiltävät uutuuttaan. Penkit ovat nahkaiset ja laitteet hohtavat puhtaina sekä uusina. Aivan ydinkeskustassa sijaitseva salonki on nuoresta iästään huolimatta yksi kaupungin kuuluisampia ja usein salongin omistajan käsittelyyn haluavat joutuvat odottamaan kuukausiakin. Parturi on melko iso ja työllistää melko paljon partureita.
00
Ei uusia viestejä

Crimson Lights

Stripteaseklubi, jonka työntekijät koostuvat eri-ikäisistä pojista ja jonka tiloista voi löytää naispuolisia henkilöitä ainoastaan asiakkaiden puolelta. Asiakkaat kun ovat pääasiassa joko yksinäisiä miehiä (niin homojaseksuaaleja kuin heteroitakin), polttareita viettäviä miesporukoita, eri-ikäisiä naisia tai naisporukoita sekä vain satunnaisia ohikulkijoita. Crimson Lights sijaitsee keskustan alueella mutta vähän syrjemmässä kaikista muista "huvituksista". Nimensä klubi on saanut iltaisin käytettävistä karmiininpunaisista valonheittimistä ja tummanpunaisista, pehmeistä sohvista ja istuimista. Klubin työntekijät voivat silloin tällöin toimia myös tarjoilijoina ja baarimikkoina. Omistaja: Tom Johansson
00
Ei uusia viestejä

Sunny Records

Hyvin menestynyt levytysyhtiö joka kuitenkin jakelee levytyssopimuksia myös vasta-alkajille ja todennäköisesti menestyville tapauksille. Kaikkia ei ehkä onnista muttei se estä ketään yrittämästä.
00
Ei uusia viestejä

Vieroituskeskus

Tämä vieroituskeskus on erikoinen niin viihtyisyytensä kuin myös erikoistumisensa puolesta. Täällä hoidetaan vieroitus kuin vieroitus, aina tietokoneriippuvuudesta huumeriippuvuuteen ja vielä enemmänkin. Yleiset tilat ja potilaiset yhteiset tilat voivat olla viihtyisät mutta ehkeivät puhdistusaineille tuoksahtavat, valkoiset potilashuoneet enää niin viihtyisiä olekaan.
00
Ei uusia viestejä

Anoushka

Kyseessä on eläinlääkärin vastaanotto ja löytöeläinkeskus. Vastaanotto on melko pieni, mutta toimiva. Odotushuone on täynnä pehmeitä sohvia ja tuoleja. Huoneen nurkassa on välipala-automaatti täytettynä eri eläinten ruualla. Zia Sherwood on tällä hetkellä vastaanoton ainoa eläinlääkäri ja hän hakeekin parhaillaan toista eläinlääkäriä töihin vastaanotolleen. Löytöeläinkodin puolella on tilat 20 eläimen pitämiseen. Täältä voi kuka tahansa tulla adoptoimaan itselleen lemmikin tai tulla kyselemään kadonneen lemmikkinsä perään. Tänne toivotaan vapaaehtoisia auttamaan ulkoilutuksessa ja ruokinnassa. Palkkana mehua ja keksejä! Omistaja: Zia Sherwood
00
Ei uusia viestejä

Baarialue

Kaikki baareihin sijoittuvat pelit pelataan täällä.
Eclipse, Baari, Helvetinloukko
00
Ei uusia viestejä

Ravintola-alue

Kaikki ravintoloihin ja kahviloihin sijoittuvat pelit sijoitetaan tänne.
Lá Chocolat
15Uusia tuttaviako...
Su Syys 11 2011, 02:42
Yui Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä

Liikealue

Jos pelisi sijoittuu johonkin liikkeeseen.
Ivvie's, Pleasure, Dreamland
00
 Aiheet  Vastaukset  Kirjoittaja  Luettu  Viimeinen viesti 
Ei uusia viestejä
Global announcement:

KIIREINEN TIEDOTUS!!

 
0Rame154lähetetty Ma Syys 24 2012, 01:42
Rame Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä 0Rame152lähetetty Ke Kesä 27 2012, 04:42
Rame Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä 3Rame158lähetetty La Toukokuu 05 2012, 00:27
Yui Katso viimeisin viesti
Ei uusia viestejä 19Yui325lähetetty Ma Elo 22 2011, 12:04
Rame Katso viimeisin viesti
 Takaisin alkuun 
Käyttäjiä selaamassa tätä foorumia: Ei
Moderaattorit:Ei
Oikeudet tällä foorumilla:Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
-
Siirry:  
Uusia viestejä Uusia viestejä
Uusia viestejä [ Suosittu ] Uusia viestejä [ Suosittu ]
Uusia viestejä [ Lukittu ] Uusia viestejä [ Lukittu ]
Ei uusia viestejä Ei uusia viestejä
Ei uusia viestejä [ Suosittu ] Ei uusia viestejä [ Suosittu ]
Ei uusia viestejä [ Lukittu ] Ei uusia viestejä [ Lukittu ]
Ilmoitus Ilmoitus
Global announcement Global announcement
Tiedote Tiedote